30 Mart 2017 Perşembe

Define işaretleri youtube

Kesin altın define hazine olan define işaretleri. Kaya mezarı, tümülüs, civcivli tavuk define işareti, koltuk hazine işareti, kabartma kaplumbağa, kaya mezar. Define İşaretleri Anlamları. Ancak yukarıda size bazı gerçekleri anlattım.


Define işaretleri youtube

Her taşın altına bakmanıza gerek yok. Emin olun bunu denemek isteseniz ne ömrünüz ne de paranız yeter. Tarih bilgisi ve bölge tespiti en önemli aşama.


Kabartma yılan o bölgedeki suyu bol dereyi simgeler gömü dereye yakındır. Bu sembolleri okumak belli bir bilgi birikimi gerektirir. Yılanlar önce alanı verir sonra para noktasını. Arkadaşlar görüldüğü gibi bu çubukların yapımında size lazım olacak olan en basit malzeme elektrikçiden alacağınız en kalın bakır bir tel bunu resimdeki gibi kıvırın resimdeki gibi elle tutun tutarken gevşek olmasını sağlayın rahat bir şekilde dönsün ,göğüs hizasına yakın gelecek şekilde sabit tumaya çalışın. Kesin define işareti olarak değerlendirmemelidir.


Define işaretleri youtube

Mezarda savaşçının kılıcı ve savaşda kullandığı gereçler çıkabilir. Kılış işareti Roma döneminde sık kullanılmıştır. Dikme ufak taşlar üzerinde oyma veya kabartma kılıç işaretleri Anadolu Türkmen’leri tarafından da kullanılmıştır. Kılıç define işareti Roma döneminde sık kullanılmıştır. Antik Dönem toplumlarda sık sık yapılan savaşlar,ani baskınlar, çete ve eşkıya soygunlarına veya maddi durumunun iyi olması nedeniyle insanlar ellindeki muhtelif değerleri korumak amacıyla saklama.


Sıradan yapılmış güneş işaretleri altın gömüleri simgeleyebilir. Tam güneş, yarım güneş, hayvan figürü veya ortasında insan yüzü figürü gibi çeşitli şekillerde kullanılmıştır. Ayrıca üçgen şeklinde bir kapak bulunma olasılığıda yüksektir. Bazı uygarlıklarda üçgen giriş kapısı olarak kullanılmıştır.


Sivri uç yönünde araştırma yapmakta fayda vardır. Well-Known Member Super moderator. Altın arama çubukları metre derinlik testi 2-Altın arama çubukları metal testi 3-Altın arama çubuk bışluk hareketi yazarak arayınız ve videoları izleyiniz eminimki bir çoğunuzunolumsuz düşünenlerde dahil fikirleri çubuk hakkında değişecektir. Bu işaretler geçen zamanın ardından geri gelip alınabilmesi ve rahat bulunabilmesi açısından özellikle yapılmaktadır. Bırakılan bu işaretler sayesinde defineyi nereye gömüldüğünü.


Videonuzu detaylıca inceledik, bahsettiğin deliklerin üst kısımlarını, dağın yamacını detaylıca araştırmalısınız. Dağın yanaklarında ilginç resimler var, oraları detaylıca resimleyip atarsanız net yorum alabilirsiniz. Sembol ve işaret farklı şeylerdir.


KESiN HAZiNE OLAN ERMENi RUM DEFiNE İŞARETLERi (1ADET) -. Bölüm - Altın Hazine Gömü Mantığı. Bizde bilimden uzak, bilime ters ve hislere dayalı olarak yapılmakta olan kazılara karşı,ülkemizin tarihi dokusu tahrip edilmeden ve yok edilmeden,defineciliğin yasal yollarla , bilinçli yapılmasına ve defineci eğitim ve sorunlarına yönelik çalışmaları birinci derecede. Kurulduğu günden itibaren, define işaretleri çözümünde dünyanın en geniş kaynak sitesi olma yönünde ilerlemektedir.


Sponsor firmamızın kampanya Konusu İçin Tıklayınız. DEFINE ISARETLERI CESITLERI. Arkadaslar tuzakli define saniye dikkat Allah korudu sukurler olsun. DEFİNE BULMA ANI İNANILMAZ.


Define işaretleri youtube

Bilgisayarınızda bir konu , makale veya bir mesaj yazarken ifade smiley işaretleri kullanmak oldukça işe yarayıcıdır. Bazen duygularınızı kelimeler ile ifade etmek yerine küçük işaretler ile de ifade. Kayıt Ol veya Giriş Yap. Conrad Dedektör Modelleri. Derede Elek ile Altın Bulma.


Yeni Makro Kruzer Dedektör Serisi. Nokta invenio satışa sunuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar