20 Mart 2017 Pazartesi

Forumda konu silme

Forumda kendi Konumuzu silebiliyor muyuz ? Oradan da bir şey yapamıyorum. Su forumda konu silme ozelligi olsa iyi oolurdu Cevap. Editor Evet, sadece ilgili kategorinin editörleri silebilir. Her editör görevli olduğu kategoride işlem yapabiliyor, editörü olmadığımız kategorilere müdahale etme.


Forumda konu silme

Başka Kime Olcak Gereksiz Konu. Yeni konu açabilmeniz, örnek dosyaları inceleyebilmeniz ve konulara yorum yazabilmeniz için oturum açmanız gerekmektedir. Bir forum sitesine gönderdiğim mesaj ve resimleri silme imkanı verilmemesi - Merhaba sevgili arkadaşlar Yıllar sonra size danışacağım bir konu çıktı: Geçen ay bir otomobil kulübü sitesine üye oldum. Bilirsiniz, aracınız ve özellikleri ve araçlar ilgili deneyimlerin paylaşıldığı sitelerden.


Herşey iyi güzeldi fakat sonradan site yöneticisinin kuralları gevşek. Bu oyunlarda yaşadığınız sorunlar veya merak ettiğiniz hususlar için forumda konu açabilir, tecrübeli olduğunuz oyunların bölümlerinde açılan konulara cevap vererek bilginizi paylaşabilirsiniz. Imperator: Rome Türkçe Yama 1. Forum hakkında önerileriniz istekleriniz. YardıÖzel mesaj silme.


Forumun yönetim panelinde bulunan silinen iletiler kısmındaki konu ve cevapları toplu olarak. Silinen konular ve cevapları toplu olarak silme? Konu ikonları: Cevaplanmad.


Arkadaşlar forumdan birkaç konu sildim ama konularıb başıkları geri geldi şimdi yine silmeye kalktığımda ekranda şu yazı çıkıyor. Your submission could not be processed because the token has. Yalnız içinden mpdosyası çıkmadı bende silmek istedim ama ne yaptıysam. Hesap silme ile ilgili mesajı da sallayacaklarını sanmıyorum. Moderatörlük de bu forumda biraz editörlük işini içine.


Kayıt olarak forumda konu açabilir ve destek alabilirsiniz, diğer içeriklere yorum yazabilirsiniz. Dosya indirmek için üye olmanız gerekmemektedir. Formda Kayıtı Sil diye tıkladığımda aşağıdaki formul formudaki kayıtı silip Silinenler kaydına atıyor. Boş Form Geliyor Formu Öyle Kapatıyor. Tane boş form kaydetmiş oluyor.


Programın tam sürümü 1TL. Ya da programın tam sürümü forumda paylaşılmıştı. Resimlerdeki seçenekleri takip edip yağ değişim uyarısını resetleyeceksiniz.


Forumda konu silme

Fiat Egea servis yağ değişim. TURC Bureau Assesment INC. Uzman ve eğitimli bir kadro ile işletmelerin çalışma standartlarına uygun gerçek ve uygulanabilir çözümler üretmekte ve işletmelerin faaliyetlerindeki başarı düzeyini yükseltmeyi hedeflemektedir. Mesaj göndermek için üye olmalı ya da giriş yapmalısınız. Serverınızın epinlerini tamamen Turkmmo güvencesiyle satın.


Hemen mağaza başvurunuzu yapın. Sürü gereksiz uygulama var sistemde onları nasıl silcem yardım eder misiniz ? Sorularınızı özel mesaj ile değil forumda gerekli bölüme konu açarak sorunuz. Bu forumda ki kullanıcı adımı genel olarak sosyal medya hesaplarımda kullanıyorum. Bu tarz forum hesapları için farklı kullanıcı adı almayı planladım bu yüzden değiştirmek istiyorum. Rencide edici bir yazı yazılamaz.


Forumda konu silme

Oyunu sildiğimizde oyundaki kale ve hesabımız goodgame de siliniyor mu ? Kısaca forumda veya oyunun içinde bunu açıklayan ve kolaylaştıran ayarlar imlecinde bir alt sekme olmalı. Yeşil bölgeler, NPC koordinatları. Bir başlıkda sözü geçmiş ama nerden olduğu belirtilmemiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar