30 Mart 2017 Perşembe

Gülbahçe izmir kiralık ev

Gülbahçe izmir kiralık ev

Urla kiralık ev fiyatları ise yüzde 11. Urla gülbahçe i̇yte ( i̇zmir yüksek teknoloji enstitüsü ) yakını alkol ruhsatlı, yıldır işletilen. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları TL ile TL arasında değişmektedir. Urla ilçesinde bulunan ilandan size en uygun kiralık daire ilanları Emlakjet’te!


Urla için en iyi kiralık emlak fiyatlarını bulun. Daire Dubleks Daire Müstakil Ev Residence. Yazlık Villa Yalı Dairesi Köşk. Evimiz, sahile çok yakın olup, deniz manzaralıdır ve uçurtma sörfü (kitesurf) için mükemmel konumdadır.


EMLAKSAL, İzmir merkezli emlak danışmanlığı firmasıdır. Gülbahçe GPS koordinatları 38° 19´ 45. Kooperatif Prefabrik Ev Bahçe dubleksi Genel. Her ne kadar Urla İzmir’in tatil bölgelerinden birisi olarak anılsa da, her zevke ve bütçeye uygun konut seçeneği kolayca bulunabiliyor. Yolu Sayesinde Merkeze Ulaşım Kolaylığı.


Konut İşyeri Arsa Devremülk. Teraslı, Geniş Bahçeli Ve Havuzlu Seçenekler İçin Tıklayın! Kiralık Ev Bulma Rehberi: Taksim. Haritada Göster Standart (0) Haritada Göster. TURYAP URLA KALABAK - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.


REES GAYRİMENKUL URLA - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Izmir urla gülbahçe mahallesi yillik Pideci ışletmesi hazır musterisiyle bölgenin tek bölgenin tek pide salonu 80mkapalı maçık alanı masa sandalye takımları gerekli tüm arac gereçleri ile sağlık sorunlarından dolayı devredilecektir. URLA TOKİ KONUTLARINDA SATILIK EV.


TL320TL Satılık Urla – Kuşçular’da Satılık İmarlı Arsa. TL250Satılık Urla Barbaros’ta Satılık Tarla. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. KILINÇ EMLAK urla emlakçı İzmir Urlada satılık Villa Satılık arsa satılık tarla mı arıyors.


Köye Ev Yapma Koşulları Hava Durumu. Yüksek Teknoloji Enstitüsüne. Karaburun çevreyoluna çok yakın konumda. Hatay Semtinde Poligon Metro İstasyonunun Bulunduğu Yerdeki Günhan Emlak firmasıdır. Güvenerek gidebilirsiniz.


Gülbahçe izmir kiralık ev

Bu noktada Coldwell Bankers size lüks, uygun fiyatlı, ekonomik, kelepir vb. Urla nerede, İzmir Urla haritası ve ilçede bulunan adet mahallenin listesi, Urla nereye bağlı. Zeytinalanı, Urla, İzmir. URLA GÜLBAHÇE İYTE YAKINI DEVREN KİRALIK CAFE - BAR.


RLA eMLAK DİYİNCE Urla Kilinc Emlak. Nasıl bir kiralık yer bakmıştınız? YTE, İzmir Kent Merkezine Üs Kuruyor. Büyükşehir Belediyesi, İzmir ilinin büyükşehir belediyesidir. Mordoğan emlak tan merkezde kiralık dublex ev mekezde çarşıya denize yakın anan yol cepheli bakımlı boş dublex ev kiralıktır ilk bir.


Ev kiralık, İzmir, İzmir - Bahçe. Dairede klima ve şofben bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar