29 Mart 2017 Çarşamba

Windows 7 format atma cd siz usb siz

Windows 7 format atma cd siz usb siz

CD siz DVD siz format atmak çok kolay! Bildiginiz format yaptik tek yaptıgımız pc acılırken formatı cd degılde. Sponsorlu Bağlantılar DVD ya da USB kullanarak format atmak istiyorsanız: bu konuyu inceleyebilirsiniz.


Bu site çözümleme, kişiselleştirilmiş içerik ve reklamlar için tanımlama bilgileri kullanmaktadır. Bu sitede gezinmeye devam ederek bu kullanımı kabul etmiş olursunuz. Gerekli bir konu diye düşünüyorum. Bilgisayarıma cd’siz format çekmek istiyorum. Arkadaslar Toshiba Leading İnnovation model laptop var format cd si falan çıkmadı nasıl format atabilirim cd siz Usb siz varmı bir çağresi-sistem;.


Arkadaşlar forumda şu sıralar aranan bir konuyu paylaşmak istedim. Evet iso dosyasını bir usb belleğe yazıp oradan atabilirsiniz yalnız anakartınızın bunu desteklemesi gerek galiba programı usbye windows usb-dvd dowload tools ya da benzeri bir program ile yazabilirsiniz. Evet arkadaşlar yeni bir makale ile sizlerle birlikteyiz. Bu yazımızda sizlere windows format atma yı anlatacağız. Format cd si yok denilince ne anlıon hacı sen?


Windows 7 format atma cd siz usb siz

Bu durumda eğer siz de benim gibi çok yaygın boot oluşturma progamlarıyla çözüm bulamadıysanız size tavsiyen kesinlikle. Blogger burs büyük Canon cd cep çal. Usb bellek ile format atma konusu oldukça basit ve uğraşsızdır. Usb’den format atma windows 1 xp, windows ve benzeri işletim.


USB belleğinizi bilgisayarınıza takın. ISO dosyasını programa gösterebilirsiniz. Ancak istediğiniz işletim sisteminin ISO uzantılı dosyası olması bir zorunluluktur. Flash Bellek ile USB üzerinden windows format atmak kolay ve basittir.


Resimli anlatımı sırası ile yapmanız ve takıldığınız yerde videomuzu izlemeniz çözüme ulaştıracaktır. Siz sadece Ekrandan takip ediniz. USB içerisinde Ugibi ek bir partition varsa bunu silmeniz gerekiyor ki bu çok önemli. Bunun için standart bir yol yok.


Ayarlar kısmına geliyoruz. Piyasada kullanılan ve CD’siz format atma programları arasından en çok tercih edilen WinToFlash olarak belirlenmiş olup oldukça popüler bir yazılımdır. Windows indirme işlemi.


Yeniden başlarken yine cd den önyükleme yapmak için tuşa basın diyecektir basmayın! Bu resimli anlatımda ufak bir araç sayesinde elinizde olan windows iso dosyasını usb aygıtımıza boot olacak şekilde yükleyeceğiz. Akabinde kolayca formatımızı atıyor olucaz. Yine işletim sisteminin bit mi bit mi olacağını da seçmeniz gerekir. Kurulum esnasında key istememektedir.


The document has been permanently moved. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Artık cd ve dvdler kullanılmıyor pek. Hatta netbooklarda dvd-rom’lar yok.


Bundan kurtulmanın çok basit bir çözümü elbette ki var. Olay şu: üreticiler makinanın içine işletim sistemini kurduktan sonra, bunu imajlayıp harddiskte görünmeyen bir bölüme kayıt ediyorlar. Benim laptopumda da var.


CD SİZ USB SİZ FORMAT ATMA ! Bugün bu makalemde sizlere bunu izah etmeye çalışacağım. Net mahal diye uyuz bir virüs bulaştı leptopa. Ne yaptıysam kaldıramadım. s diye bir prog.


Flas bellekten başlatacaksak bu kez usb diski seçiyoruz. Daha doğrusu videosunu izledim. Bu oldukça optik sürücüsüne sahip olmayan.


Ardından Rufus İle Başlangıç Usb’sini hazırlıyoruz. Siz bu aşamada hiç bir şey yapmadan kurulun tamamlanmasını bekleyin. Administrator olarak oturum açılır.


Bir CD veya DVD sürücüsü seçtiyseniz, bilgisayar boş bir disk eklemenizi ister. USB Depolama Aygıtınızı seçin ve Enter tuşuna. Bu videoda sizlere windows format atma yı gösterdim.


Umarım sizlerde kolayca sıfırla ya bilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar