27 Mart 2017 Pazartesi

Kendime notlar sözler

Alıntılar, Özlü sözler ve Karma hakkında daha fazla fikir görün. Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin. Mahfi Eğilmezin blogunda ekonomi, para ve maliye politikası, ekonomik krizler, felsefe ve Hitit tarihi üzerine yazı ve makaleler bulunmaktadır. Kimse senden değerli değil.


Görmek istemediğin şeye bakma. Kalp kırmamak için kendini kasma. Salak insanlarla muhattap olupta kendini küçük düşürme. Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. Islam, Politika ve Tarih hakkında daha fazla fikir görün.


Zeytinin Atina’ ya getirilmesi ve zeytinyağının keşfedilmesi, Atina şehrinin baş tanrıçası olan Athena’ ya atfedilmektedir. Efsaneye göre deniz tanrısı Poseidon, Atina şehrini ele geçirmek için Athena ile rekabet ediyordu ve her iki tanrı da Atina’ya verebilecekleri en güzel hediye için mücadele etmekteydi. Yaşanan onca sıkıntıyı gözardı edebilmeyi başarmak elbetteki bir meseledir. Derin ve ihtiraslı sev, kalbin kırılabilir ama, hayatı dolu dolu yaşamanın tek yolu budur.


Kendime notlar sözler

Tanıştığın herkesin bir şeylerden korktuğunu, bir şeyleri sevdiğini ve bir şeyler yitirmiş olduğunu UNUTMA. Beklemeyince, ummayınca, vazgeçince hafifliyor hayat. Kocaman bir yük kalkıp gidiyor üzerinden. NELER YAPIYORUM KAVUŞMAK İÇİN İRTİBAT. Bu sözler zorda kaldığınızda, acı içinde olduğunuzda, başınız derde girdiğinde ya da kendinizi harika hissederken size gelir.


Zihninize su serpercesine otomatik olarak akarlar. Kendime Sözler, Kendime Notlar, Kendimce Laflar. Bundan yaklaşık gün kadar önceydi sanırım.


Kitabı keşfeden yayıncı şunları söylemektedir: Kitabın ilk taslağını okumaya başladığımda gece geç bir saati ve oldukça yorgundum. KıDıM tarafından yazılan gönderiler. Yaptığın davranış,söylediğin sözler bir zincir oluşturacak unutma. Güzel söz hakkında daha fazla fikir görün. Eğer hoşuna gitmiyorsa neden bunu yaşadığını kendine sormalısın.


Karşındakinin aynı fikirde olmadığını bilmek ve bundan ders çıkartabilmek de bir kazançtır. Geçmişinle barışık ol, ki şimdini mahvetme. Hayatını başkalarının ki ile kıyaslama. Ve hayat tarlanı iyi sür kendi toprağının cinsini anla ona göre ek biç.


Kendime notlar sözler

Aksi halde dikkatsizliğin sonucu yanlış tohumlar yaşam kaliteni bozacaktır. Sevgiliye not verdiğiniz gibi annenize de güzel sözler hazırlayarak onların mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz. Hatta bazı durumlarda hediyenin anlamı vermiş olduğunuz notlar ile çıkar. Kısa Sözler ile ifade etmek istediklerinizi söylerken iyi düşünmemiz lazım… Aşağıdaki kısa güzel sözler, kısa anlamlı sözler, kısa ve öz sözlerden istediğinizi seçip karşınızdakine vermek istediğiniz masajı etkili bir şekilde söyleyebilirsiniz. Kısa Sözler yazımızda sevgilinize, arkadaşınıza kısa aşk sözleri, anlamlı sözler ve güzel sözler.


Nuruna ben dedi, karanlıklarına gayrım. Hürmüz Ehrimene , ne Ehrimen Hürmüze üstünlük sağlayabilir. En anlamlı en güzel aşk sözlerini ve daha birçok güzel sözleri ve güzel mesajları hazırladığımız sitemizin bu sayfasında da sizler için anlamlı aşk sözleri hazırlamaya çalıştık.


Kategori arşivi: kendime notlar. Thomas, almanak çıkmadan önce yıllarca güneş sistemini, astronomi döngülerini, yıllara. Kendinle İlgili Sözler Kendimle İlgili Güzel Sözler - Bu makaledeki notlar: kendimle ilgili sözler kendinle ilgili sözler.


Sokakta giderken, kendi kendime gülümsediğimin farkına vardığım zaman, beni deli zannedeceklerini düşünüp Gülümsüyordum 476. Kadıköy’den gelen Metrobüs’ten indikten sonra Taksim’den Fatih Mahallesine giden halk otobüsüne bindim. Gedik dişli, gülüyor, sevecen sözler söylüyor anne, oğul. Ben sana kızsam, kendime küserim. Konu ne zaman senden açılsa kapatmaya kıyamıyorum.


Kendime notlar sözler

Bana yüzünü dönme gece oluyor sanıyorum. Aşk, sakızdan çıkan sözler kadar basit olmaya devam ettikçe, insanlar da pekguzelsozler. Sevgiliye küçük notlar ile hazırlanmış en güzel hediye notları blog sayfamızda. Soruların cevabını bulmam gerektiğini, neleri aşmam gerektiğini bulmuş ve tüm.


Sabredip beklemeliydik, biraz kurnaz olmalı, hık mık etmeli, iki büklüm olup yalan söylemeli, sözler vermeliydik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar