8 Ağustos 2018 Çarşamba

Arkadaşlarıma şiir

Arkadaşlarıma şiir

Yazarı Mehmet Turgut olan Arkadaşlarıma başlıklı şiiri okumak için tıklayın. Adem Kocakaya adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. Baharı Beklerken Yazılmış Şiir O günü görmek için sade bekleyeceğiz Göreceğiz bir sabah yeşil tomurcukları.


Arkadaşlarıma şiir

Can Kaygısız adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. En ufak olaydan sonra kırılıp darılmayan Kalbinde sevgi olan arkadaşlarıma hasretim. Siz de şiir eklemek isterseniz tıklayın. Arkadaşlık Konulu Şiirler Diğer Arkadaşlık Konulu Şiirler İçin Tıklayın. Bu bölümde yayınlanan materyaller göndericiye aittir.


Uzay, gökyüzü, astronot ve ay ile ilgili şiirler. Uzay temalı şiir örnekleri. Aslı Baki :Zülal çok güzel bir şiir olmuş teşekkür ederim. Evet sıra sizde: Sizde buradakilerden farklı ve yeni özür dileme şiirinizi yazmak için aşağıdaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz.


Arkadaşlarıma şiir

Yada Buradan Şiir Kategorimize Dönerek Diğer Şiirleri Okuyabilirsiniz. Uzun zamandır şiir okumanın ve yayınlamanın hasreti. Yaz şairidir Murathan Mungan, en çok da size bu yazıda tekrar anımsattığımız ‘Yaz Geçer‘ şiir kitabıyla onaylanmıştır mevsimi. Genç gazeteci arkadaşlarıma!


Bu meslek yorucu bir meslektir. Ama, insan büyük bir zevkle çalışır. Kalemine daima efendi kal, uşak olmamaya gayret et.


Bu yazıyı yazmaya arkadaşlarıma duyduğum sevgi ile karar verdim. Yıllardır görüşüp,konuştuğumuz arkadaşlarımız dostlarımız onlar zaten canımız bir yana da çağımızda bir de sosyal medya denen bir ark. Her bir şair güzel yürek, Fikirleri güzel serek, Mutluluğa bir bir erek, Edebiyat Defteri var. Dostluk yürekte canımız, Site bizim hem kanımız, Gönülde hizmet şanımız, Edebiyat Defteri var.


Yoluna engel durmayın, Lüzumsuz soru sormayın, Edebiyat Defteri var. Bu programımıza katılan şair ve ozan arkadaşlarıma, sponsorlarımıza ve şiir sever Salihli halkına teşekkür ediyorum. Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ise, “Şiirin gücü ile burada toplandık. Bu siteye girmemin sebebi etüt öğretmenim onun sayesinde şiir okumayı sevmeyenler bile bu siteye girip sesli şiirleri dinlemeleri için tum arkadaşlarıma haber vereceğim.


Etkinlikte emeği geçen idareci ve öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut Kurtaran’ konuşmasının ardından öğrenciler şiirlerini okuyarak performanslarını sergilediler. Nitekim o bu hususta arkadaşlarına ve yolundan gidenlere “Şiir ve şarkı (günaha götürüyorsa) dinlemekten kaçınsınlar. Yarışmanın sonunda jüri. Müslümanların bir daha böyle acılara maruz kalmaması için kalıcı bir set olmaya çalışmıştır.


BEREKETLİ İMAM HATİP ORTAOKULU ORTAOKULLAR ARASI ŞİİR OKUMA YARIŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI. Müdürlerimiz Ufuk CENG ve Veysi ATICI’ya,Mahalle Muhtarımız Mustafa BAŞKAN’a,Okul ve Kurum Müdürleri arkadaşlarıma, Jüri Başkanımız Yusuf BEKTAŞ’a Jüri üyelerimiz ile bütün misafirlerimize katılımlarından. Kadir Paksoy şair ve dergici kimliğiyle edebiyat dünyamızın değerli isimlerinden.


Paksoy ile Şiirden Yayıncılık’tan çıkan şiir kitabı Şiirin Kıyılarında, Ürün Yayınları’nın yayımladığı otobiyografik romanı Zincirli Ördek ve Doruk Yayınları etiketiyle çıkan çeviri kitabı Narsist üzerine konuştuk. Demek o şiiri birkaç kez üst üste okudunuz. Bu durumda, o şiiri okumaya hemen hemen hazırsınız. Enis Batur bu iki tümcede şiir okuma dersi vermiyor.


Kendisine sorsanız da aynısını söyleyecektir. Bir belirleme durumunu gösteriyor gibi. Kim kime şiir okuma dersi verebilir ki. Dün bir şişe vodkayı kafaya diktim , meyve suyu yoktu. Ama sizsiz geçen acılarım kadar değildi.


Bugün on binlerce ve yüzbinlerce diye ifade edebileceğim sandık başında görev yapan yol arkadaşlarıma günün kahramanlarına minnet duygularımı belirtmek istiyorum. Tümünün kalbini yanımda hissediyorum. Bugünün demokrasi kahramanlarıydı.


Türkü gecesi ve şiir dinletisi etkinliğine Kaymakam Tuncay Karataş, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Özgül, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akbulut, AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, Meslek. Meslek Yüksekokulumuzun öğrencileri tarafından şiir dinletisi etkinliği düzenlendi. Gidenlerin Kalanları Şiirlerdir.


Temasıyla okulumuz konferans salonunda düzenlenen şiir dinletisinde öğrencilerimiz, ünlü şairler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar