9 Ağustos 2018 Perşembe

Bayanlara özel spor salonu anadolu yakası

Bunun için de bizimle iletişime geçmeniz ve sunduğumuz tüm spor ve diğer hizmetlerden faydalanmanız yeterli olacaktır. Spor tesisimizde halı saha, çocuk oyun odası, fitness salonu, yüzme havuzu, sauna ve buhar odası, tuz odası mevcuttur. Bayanlara özel spor tesisleri mi arıyorsunuz? Kesinlikle doğru yerdesiniz. Spor salonları hizmet anlayışları ile fark yaratıyor.


Fitness üyelikleri, kickboks ve pilates özel dersler, kişiye özel bire-bir özel antrenmanlar gibi spor aktiviteleri bulunmaktadır. Fitness merkezinde cardio, izotonik ve serbest ağırlık bölümleri ile amacınıza yönelik fitness ve vücut geliştirme antrenmanları yapabilirsiniz. Havuzun etrafı kaymayı önlenmesi için özel olarak teak deck kaplamadır ve kaydırmazdır.


Açık yüzme havuzu ozonlama sistemiyle temizlenmektedir. Burhan Felek Spor Kompleksi içinde bulunan her iki yüzme havuzu da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ‘ne aittir. Spor AŞ bünyesinde işletilmekte olan Zeytinburnu Yüzme Havuzu yarı olimpik standartlardadır.


Zeytinburnu Spor Kompleksi Yüzme Havuzu haftanın belirli gün ve saatleri kadınlara özel hizmet sunmaktadır. Hemen Bizimle İletişime Geçin Avantajlı Fiyatlarımızı Kaçırmayın! Sağlıklı bir yaşamın en önemli kuralı düzenli spor yapmaktır. Biz de bayanlara özel en iyi spor salonlarını sizler için seçtik… Kardiodan grup aktivitelerine, havuzdan saunaya ve hatta pilatese kadar birçok hizmet sunan spor merkezileri, şimdi sizler bekliyor.


Burası sadece bildiğiniz bir spor salonu değil, baştan söyleyelim. Zone Göktürk, Ataşehir ve Bağdat Caddesi’nde bulunan merkezleri ile spordan öte birçok hizmet sunuyor. Hadi kabul edelim, binlerce spor salonu alternatifi içinden seçim yapmak gerçekten çok zor. Avrupa yakası spor salonları arasında çok sayıda bayanlara özel spor merkezi yer alıyor.


Bayanlara özel spor salonu anadolu yakası

Bayan spor eğitmenleri ve bayan personelleri ile kadınlara özel spor programları hazırlanıyor. Fitness kelime anlamı olarak “Sağlıklı ve formda olmak”dır. Bir çok egzersize dayalı bir spordur. Fitness diğer bütün sporlardan farklı olarak temelde kasların tek tek aletli ya da aletsiz çalıştırılmasıyla sıkılaştırılması ve güçlendirilmesi amaçlanır. BAYANLARA ÖZEL SPOR SALONU BAYANLARA ÖZEL SPOR SALONU.


Bölgesinde Spor Salonu mu Arıyorsunuz? Kartal Orta Mahallesi Yavuz Selim Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Diğer bütün sporlardan farklı olarak temelde kasların tek tek aletli ya da aletsiz çalıştırılmasıyla sıkılaştırılması ve güçlendirilmesi amaçlanır. Let’s Club projesini, toplu konutlar bünyesindeki sosyal tesislerden ayıran en temel fark, yatırımın odağında sadece sporun yer almasıdır. Karma olursa seçenekler artıyor tabi.


Bayanlara özel spor salonu anadolu yakası

Spor odaklılık tesisin mimarisinden, yönetim ve hizmet anlayışına kadar her detaya yansıtılmaktadır. Belediyesi, sadece kadınlara özel bir spor merkazi inşa ettirdi. Euro Gym Spor Salonları, teknolojinin gerektirdiği altyapısı, kaliteli, güleryüzlü ve konusunda uzman kadrosu ile güvenli ve keyifli spor yapma imkanı sunuyor. Yalnız büyüklere değil ,küçüklere ve bayanlara da ayrı saatlerde eğitim var. Elit bir ortam tabi bunda değerli Fikret hocamızın , profesyonel eğitimi,gelen kişileri, kazanç kaynağı olarak değil, karakter olarak değerlendirmesi , her önüne geleni kabul etmemesinin de katkısı büyük.


Tam zamanlı, dönemsel ve yarı zamanlı iş ilanları. Hem bedensel hem de zihinsel sağlık için çok önemli bir faktör olan spor 7'den 70'e herkesin hayatında var olmalı. Spor yapmanın sağlık için faydaları saymakla bitmez.


Yaşam kalitenizi arttıran, fizikzsel performansınızı geliştiren, kalp rahatsızlığı risklerini en aza indirgeyen, yüksek tansiyon düşmanı, kan seviyesini düzenleyen, kolesterolü kontrol altına alan. Grup ve Özel dersler veriliyor. Hocaları bu branşların en eski ve tecrübelilerinden. Türkiye’nin ilk üstü açılır-kapanır sistemde olan tek spor salonu olan For Life Fitness Club’ta kendinizi bol oksijenli ortamda spor yaparken bulacaksınız.


Anadolu) İstanbul (Avrupa). Swedish Sports Club son teknoloji spor aletleri ile donatılmış bir spor merkezidir. MyClub’Bahçelievler, salt spor değil, aynı zamanda nitelikli bir yaşam merkezi olarak size istek ve beklentilerinizin ötesinde sıradışı bir deneyim sunuyor. Yaz-Kış Spor Okulları beceri gelişimi, basketbol, voleybol ve bayanlara özel pilates dersleri bulunmaktadır. Boşuna taşı toprağı altın dememişler.


Bayanlara özel spor salonu anadolu yakası

O kadar çok iş fırsatı olmasına rağmen bir o kadarda yeni fikirlerin ihtiyaç duyulduğu bir şehir. Acil ihtiyaçlardan birisi olarak gözlemlediğim bayanlar için kapalı havuz sistemi varolsa bile ya iyi tanıtımı yapılmamış ya da haftanın belirli günlerine ayrılmış olarak uygulanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar