8 Ağustos 2018 Çarşamba

Ready player one konusu

Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oy. Film, Ernest Cline’in büyük ilgi gören ve çok satan romanlar listesinde yer alan kitabından Zak Penn ve yazarın kendisi tarafından uyarlandı. Yakın zamanda sinemaya gidecekler varsa vizyondaki en iyi filmler arasından başarısı ile sıyrılabilecek olan bu filmi muhakkak izleyin.


Neokur kitap hakkındaki düşüncelerinizi ve yorumlarınızı merak ediyor. Klasik bir steven filmi kötü olması beklenemez bu zamana kadar yapılan en üst düzey filmlerden biri klasik steven konusu masalımsı tatda ilerliyor. Gayet başarılı bir proje. Basın gösterimi ile izleme şansı bulduğum filmle ilgili merak edilenleri ve yorumumu yazımda bulabilirsiniz.


Sorrento, IOI’ye katılmak için Wade’i istemektedir, fakat güvensizliği reddettiğinde, Sorrento ve onun yardımcısı F’Nale Zandor, Alice’in ve Wade’in komşularını öldürmek için Wade’in. Yapa yapa bu filmi mi yaptın demezler mi adama? Wade Watts ailesini küçük yaşta kaybetmiş olan bir genç. Oyunun kurucusu ise bir milyoner ve oyunu zevkli hale getirmek için oyunun derinliklerine bir anahtar saklamıştır.


Bunun kaçınılmaz sonucu olarak da kalan bir parça kaynak için dünyanın. Ready Player One Konusu. OASIS adlı bir sanal gerçeklik oyunuyla varoluşlarına bir anlam katabilmeye başlamıştır. Genel olarak karakterleri tanımakta, motivasyonlarını anlamakta zorlanmıyorsunuz.


Karşımızda hep görmeye alışık olduğumuz karakter var. Bir de gerçekten milyar dolarlık bir. Konusu gereğiyle, beğeneceğimi düşündüğüm ancak biraz da tereddütlerimin bulunduğu bir kitaptı. Ancak kitaba başlar başlamaz olumsuz bütün düşüncelerim bir bir yıkıldı. Yayınlanan ilk poster işte bu!


Ready player one konusu

Bir takım sorunları olan bu genç, gerçek dünyanın zorluklarından kaçmak için vaktini The Oasis denen bir sanal oyunda geçiyor. Mynet sinema kalitesiyle Başlat filmi hakkında bilgi alabilir, oyuncuları, konusu, yorumları okuyabilirsiniz. Ayrıca filmin yönetmeni, haberleri, afiş, fotoğrafları, seans ve Başlat filmi puanı bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz. Halliday öldüğünde büyük servetini.


OASIS’in kurucusu ölür ve yerine geçen yönetici bir etkinlik düzenler bu etkinliği başarıyla tamamlayan şirketin kontrolünü alacaktır. Hd film izle, Teknoloji, Astronomi, İlginç Bilgiler, Blog Kurma, Para Kazanma, Film incelemeleri, En Uygun En ucuz alışveriş, seyahat ve ulaşım gibi daha bir çok konu da sizlere deneyimlerimizi paylaşmak ve bu sayede sizlerinde yeni yeni deneyimler yaşamasını sağlamak için elimizden geldiği ve dilimizin döndüğünce. Filmin yönetmen koltuğunda, ünlü yönetmen Steven Spielberg yer alıyor. Yine San Diego Comic Con’da tanıtılan bir yapımdan bahsedeceğiz. Mart ayında vizyona girecek olan filmin başında Steven Spielberg var.


Heyecanlandınız değil mi? Gelecekte dünya leş bir halde. Sanal Gerçeklik ise yaşamın ta kendisi olmuş durumda.


Bugün -BAŞLAT- isimli romanın uyarlaması olan -READY PLAYER ONE- filmini inceleyeceğiz. VR oyun olan Oasis, herkese yeni bir hayat kurabilecekleri dünya sağlıyor. Senaryo: Zak Penn, Ernest Cline, Ernest Cline. Yorumlar (2) Kingfisher.


Mart sonunda izleyiciyle buluşacak filmden poster ve fragman yayınlandı. Sitemiz üzerinde online film izlemek söz konusu olmamak ile beraber yasalara aykırı hiç bir içeriği barındırmamayı kendine artık prensip olarak benimsemiştir. OASIS adı verilen sanal dünyanın yaratıcısı öldüğü zaman, tüm OASIS kullanıcılarını Paskalya Yumurtası’nı bulmaya çağıran bir video yayınlar.


Bulan kişi ise onun hazinesine sahip olacaktır. Warner Bros stüdyoları tarafından geleceğin teknolojisi sanal gerçekliğini bir nevi anlatacağı yapım tam bir görsel şölen yaşatıyor. Uygarlıkları felce uğratan enerji krizi, tam anlamıyla felakete dönüşen iklim değişikliği, kıtlık, yoksulluk, bulaşıcı hastalıklar ve geriye kalan son kaynaklar için süren nükleer savaşlarla cehenneme. Burada değinmek istediğim nokta yaratıcı ve gerçeklik arasındaki bağın.


Ready player one konusu

Sanal gerçekliğe farklı bir bakış açısı sunan film ayrıca distopik türünün özelliklerini de taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar