8 Ağustos 2018 Çarşamba

Villa kiralama

Türkiyenin lider yazlık villa kiralama şirketi. Kalkan, Kaş, Fethiye ve Bodrum bölgelerinde özel havuzlu balayı tatili için doğayla içiçe muhafazakar korunaklı kiralık villalar. Kalkan’da denizin çok yakınında sakin bir konumda bulunan bu yepyeni ve konforlu tatil villası çok zevkli ve modern tarzda döşenmiş ve klimayla donatılmıştır. Kalkan kiralık villa ve yazlık,kaş,fethiye kiralık villa,özel havuzlu villa,muhafazakar villa ve balayı villaları seçenekleri için sitemizi ziyaret edin.


Villa kiralama

Kiralık yazlık villa ve özel havuzlu tatil evleri kiralama konusunda portalımızda size en uygun günlük kiralık villada tatil seçenekleri. Birbirinden özel kiralık villalar arasında size uygun olanı şimdi belirleyin! Aynı zamanda satılık villa ve apartlarımızla da hizmetinizdeyiz.


Kalabalık ve çocuklu aileler için de ideal kiralık villa tipleri bulunuyor. Siz de erken rezervasyon fırsatını da değerlendirerek villanızı şimdiden kiralayın. Bu yaz unutamayacağınız bir tatile hazırlanın. TATİLEVİKİRALAMA İNSTAGRAM`DA BİZİ TAKİP EDİN.


Antalya Kaş Kalkan islamlar tatil köyünde konumlanan villa hayal yatak odalı olup kişi konaklama kapasites. Günlük Kiralık Villa Fiyatları ve Günlük Kiralık Villa İlanları sahibinden. Mavillam, Uslu Han Tasarım LTD. Akdeniz Bölgesinde yazlık villa kiralama sektöründe aktif hizmet sunmaktadır. Villa, araç ve yat kiralama hakkında bilgi almak için bizi arayın.


Başlıca villa seçeneklerimiz şu şekildedir: Balayı villaları, Havuz ısıtmalı villalar, Jakuzili villalar, Kapalı havuzlu villalar, Evcil hayvan izinli villalar. Yazlık villa kiralama sektöründeki 21. Beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza göre, istediğiniz özelliklere sahip villaları seçip, en az beş gün veya bir hafta süreyle olmak koşuluyla kiralayabilirsiniz. Villa Durağı sizlere tecrübe ve kalite anlayışı ile birbirinden özel ve güzel her kesime uygun kiralık villalarda, sorunsuz ve mutlu bir tatil geçireceğinizi taahhüt eder. Online ödeme sistemi bulunan web sitemiz üzerinden göndereceğiniz taleplere anında cevap vererek rezervasyonunuzu hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.


Villa tatilini, size ait bir yazlığa tatile geliyormuş gibi düşünmeniz doğru olacaktır. Geçen yıl bir yazlık satın aldınız, içerisini eksiksiz olarak tüm eşyalar ile döşediniz ve bu yaz tatile geliyorsunuz. Kiralanan her villa, kiralama yapılan kişiye özeldir. Günlük, müstakil havuzlu villa kiralama Villakolik markası, 1 müşteri memnuniyeti, yıllık tecrübesi ve kaliteli kiralık ev portföyü ile Kıbrıs’ta tatil evi kiralamak isteyenlerin birinci tercihi olmuştur.


Kısa sürelide olsa konaklama yaptığımız Villa Balayında herşeyin harika ve kusursuz olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bu villayı inşaat halinde kiralama yaparak çok büyük bir risk almıştık ancak muhammet beyin inşaat süresi boyunca bize video ve fotoğraf paylaşması sayesinde inşaatı bizde takip ettik. Kapalı ya da ısıtmalı havuz seçenekleriyle öne çıkan villalarımız sayesinde kış aylarında da villa tatili yapabilirsiniz. Bazı villalarımızın dış havuzları ısıtıtılarak serin havalarda da rahatça yüzülebilecek hale gelirken.


Villa kiralama

Villa kiralama seçeneği ile artık tatil keyfiniz sadece yaz aylarıyla sınırlı kalmıyor. En çok talep gören bölgelerde villa kiralama hizmeti vererek 1müşteri memnuniyetini esas alıyoruz. Tatil için Kiralık Villa mı bakıyorsunuz?


Fethiye, Göcek, Ölüdeniz, Kayaköy, Kalkan ve Kaş bölgelerindeki kiralık villa portföyümüzü incelemenizi öneririz. Hızlı, kolay ve güvenilir bir kiralama yöntemine hoşgeldiniz. Firmamız Türsab acentesi olup, müşteri odaklı çalışma prensibine sahiptir. Balayı Villaları Çocuk Havuzlu Villalar Lüks Villalar Doğa İçerisinde Villalar Deniz Manzaralı Villalar Denize Yakın Villalar Havuzu Korunaklı (Muhafazakar) Villalar Jakuzili Villalar Evcil Hayvan İzinli Villalar Ekonomik Villalar Geniş Aile ve Arkadaş Grupları İçin Villalar Isıtmalı Havuzlu Villalar Kapalı.


Sizde villa kiralama hizmetinde bizi tercih edin mutlu müşterilerimiz arasına katılın. Kalkan villa kiralama seçeneklerimizde, merkeze yakındır. Aracınızla bütün villalarımıza rahatlıkla ulaşabilirsiniz.


Sevdiklerinizle baş başa, özel havuzlu villalarımızda, doğa, güneş ve denizin keyfini doyasıya çıkartmanız için çalışıyoruz. Tercihiniz muhafazakar ya da korunaklı villa kiralama ise size hizmet sunmaktan memnuniyet duyarız. Villa temizlenip kontrolden geçtikten sonra teslim edilmektedir. Kiralık villalarımızda özel havuz ve bahçenin keyfini çıkartın. Ekstra talep edilen temizlikler, yeni havlu, çarşaf, yastık kılıfı, vb ürünler, tatil ve sağlık vb.


Kiralama Şartları’nı kabul etmiş sayılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar