14 Şubat 2014 Cuma

Alevi sünni evlilikleri hakkında düşünceleriniz

Kuran´i gectim Allahu ekber ne manaya geliyor bunu bile bilmiyor, bunda suc insanlarda degil ikisinide sevmem , birisini hic sevmem diyorsun , peki kimi seviyorsun , senin kelimelerin bütünlestirici degil, siyaset yapanlarin islami parcalayanlarin , cikar icin birbirine katanlarin söylemleri. Muhammet amca çocukları degillermi. Yanıtlayamadığınız soruları açık bırakınız.


Eğer yanıtla ilgili olarak başka açıklamalar gerekiyorsa lütfen bunları da yazınız. Yanıtın tümünün ya da bir bölümünün diğer bir soru ile ilişkili. Yabancı ile evlenenlerin yol erkân sürüp sürmeyeceği gibi konularda sorular soruluyor. Bunlar hakkında neler söyleyeceksiniz?


Yani aileleriniz arasında hep bir soğukluk samimiyetsizlik olucaktır. Bu olay ileride kötü sonuçlar doğurabilir. Benim çevremdeki alevi-sunni evlilikleri pek hoş sonlanmadı benim şahsi fikrim ki toplum olarakda önerilen budur herkez kendi mezhebinden insanlarla evlenmeli ki fikir ayrılıkları ve soğukluklar ortadan kalksın. Bu dört kapı ve kırk makamdan geçen kişi ehli kâmil(insan-ı kâmil)makamına ulaşır. Sırrı hakikatte yer alır, Allah’ın özüyle bütünleşir.


Bazı alevi sitelerinde (isim vermek filan yasak olabilir) ateistler kol geziyor. Ateist insanın kökenine bakılmaz. Mali okuryazarlık ve bununla birlikte kendimiz olma yolunda fiziksel,ruhsal ve duygusal gelişimimize katkı sağlamasına yönelik tüm deneyimlerin paylaşılması adına. Alevi Sünni Evlilikleri. Araştırmacı, Gazeteci - Yazar, Avukat ERTUĞRUL MAT, 14.


Halka açık merasimde, dört kişi de kumar oynadıkları gerekçesiyle 5’er kez kırbaçlandı. Kanıtlamak için dört şahit göstermek gerek, tecavüz eden kişi beş defa “ben yapmadım, yemin ederim, iki gözüm önüme aksın” derse suçu. BİR Yöneticilerin ortaklara parti yanlısı olmalarına göre işlem yaptıklarına ise rastlanmıyor. Yöneticilerin hemen hepsinin CHP yanlısı oldukları dönemde dış ülkeye gidenlerin çoğunluğunu AP yanlısı ortaklar oluşturmaktadır. Search the history of over 3billion web pages on the Internet.


IFIT VE KORKAK YAHUDİ DÜNYA HAKİMİ OLDU! Hayat hakkındaki duygu ve düşünceleriniz nelerdir? YAŞANMAYA DEĞER BİR YER 114. Gençlerin-Çocukların cezaevine düşmemesi için kimlerin neler yapması gerekir?


BU SORUYA CEVAP VERMEK İSTEMİYORUM. Düşünceleriniz bir frekans yayar. Peygamber in, evlilikleri davul çalarak ilan dediği şeklindeki rivayetti r. Bir diğer rivayet ise şöyledir: Bir sefer dönüşünde Enceşe isimli sahabe kadınların. Ve Dünyada en büyük trajedi, insanoğlunun uyanamadan ölecek olmasıdır.


Gözü açık rüyanızda, sustuğunuz ve derindeki kendinizi dinlediğiniz zaman, düşünceleriniz kar tanecikleri gibi düşer ve telaşla kanat çırpar ve boşluğunuzun bütün seslerini beyaz sessizlikle örter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar