25 Şubat 2014 Salı

Fotoğrafla arama

Fotoğrafla arama

Rus yazılımcı tarafından tasarlanan uygulama kısa sürede popüler oldu ve 5bin kullanıcı. Arama geçmişinize dahil edilmeyen bu resimler, yalnızca ürün ve hizmetlerimizi daha iyi hale getirme çalışmalarımızda kullanılır. Bulduğunuz görselleri kaydetme ve indirme.


Fotoğrafla arama

Not: Görseller telif hakkına tabi olabilir. Mobil uygulama dünyasının yeşil sevgisini gözler önüne seren PlantNet için bitkilerin Shazam’ı demek yanlış olmaz. IdentiPlante’nin arşiviyle ortak çalışan mobil uygulama, telefonunuzla fotoğrafını çektiğiniz bitkiyle ilgili tüm bilgileri, yani bir nevi GBT’sini bu arşiv aracılığıyla önünüze seriyor.


Uygulamanın sunduğu hizmet bununla da sınırlı kalmıyor. Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez yaşına girdi. Ben yeni evli sayılırm benimde benzer sorunlarım olmaya başlıyor bi yerden sonra aşk bitiyo o cicim ayları olmuyor monotonlaşıyor sanki köprüyü geçene kadar evleniyolar sonra birden değişiyolar.


Girmek istediğiniz restoranın, almak. Aynı zamanda elinizdeki bir görselle arama yapmanıza da olanak tanıyor. Moda alışverişlerinde online kanalları tercih eden her kişiden biri, online alışverişte en çok diğer kullanıcıların yorum ve görüşlerini önemsiyor.


Sırasıyla yeterli bilgi edinme, video ve chatbot arananlar arasında yer alıyor Moda arama motoru GLAMI. Türkiye’nin de bulunduğu Avrupa ülkesinde yapılan araştırma sonuçlarını açıkladı. Pencere önleri dekorasyon açısından bizi en çok zorlayan bölgelerden biridir çünkü profesyonel iç mimarlar pencerelerin önlerinin kapanmasını istemezler ve tasarımları da buna uygun bir ferahlıkta ve açıklıkta hayata geçirmeyi hedeflerler. Pencerelerin önlerini kapayan mobilyaları pek tabii ki pencerelere yakın bir konumda yerleştirmek gibi bir seçenek söz konusu bile. Profesyonel ol Oturum aç Mesajlar.


Bildirimler Hepsini okundu olarak işaretle Hepsini gör Profili düzenle. Altyapıda gerçekleştirilen iyileştirmelerin yanı sıra yetenekleri de arttırılan yazılımda artık fotoğraf ile arama yapılabiliyor. Windows, MAC OS, Linux ve Chrome Frame platformları için yayınlanan Chrome 30’da bir kısmı kritik yaklaşık güvenlik açığı giderildi. Medyum Burak resmi telefon numarasıdır.


Home Bugünki Mesajlar Arama. Beren Saat, paylaştığı fotoğrafla hayranlarını tedirgin etti. Merhaba, Ben üst üste yıl aynı fotoğrafla kayıt yaptırdım ve bu yıl bana greencard cıktı. Vıze görüşmesinde bana sorun cıkarmı, vizeyi iptal etme olasılığı ne kadardır ? Ne gibi önerilerde buluna bilirsiniz ? Cevaplandırırsanız çok yardımcı olursunuz. Pictriev ( Online yüz arama motoru, Searching faces on the web) servisi ile elinizdeki resmin kime ait olduğunu veya benzer resimleri bulmanıza yardımcı oluyor.


Bu site yüklediğiniz resimdeki yüze benzer resimleri internette arıyor. Benzer resimleri listeliyor. Bandana modası geri döndü.


Erotik film listelerine arama motorlarından kolayca ulaşırsınız, ama aradığınız hikayesi sağlam erotik filmlerse bu liste fikir verebilir. Okumuş olduğunuz bu içeriğe, hemen alt taraftan beş yıldız vererek arama motorlarındaki görünürlüğünü artırabilir ve ihtiyaç duyan daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bir fotoğrafla öğrencilerini ısıttı. Tüm cihazlarınızda Street View, 3D Harita, adım adım yol tarifleri, iç mekan haritaları ve diğer özellikleri kullanın.


Elinizde güzel bir manzara fotoğrafı var veya meşhur olmuş her yerde gezen bir resim bulunuyor ancak fotoğrafla ilgili hiçbir bilginiz yok, ancak manzara fotoğrafları başta olmak üzere fotoğrafların nerede çekildiği ile ilgili bilgi edinme şansına sahipsiniz. Kullanıcıların yoğun tepkisini. Böylece arama motoru bu iki kelimenin art arda kullanıldığı sonuçları karşınıza getirir.


Yücel TEZCAN -Bilişim Teknolojileri Öğretmeni 20. Emeğinize sağlık Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi. Proje Arama sonuçları sayfası. Fotoğrafların nerede çekildiği ile ilgili arama. Bir okul enkazında koruyucu yüz maskesiyle arama yaptığı fotoğrafla dünya çapında şöhrete ulaşan Frida için, dokuz yıllık görev süresinin ardından bir veda töreni düzenlendi.


Yüz tanıma kullanarak web üzerinde benzer ünlüler bul. KARAYOL adlı kişinin Pinterest'te 4kişi tarafından takip edilen fotoğrafla yapılan etkinlikler panosunu keşfedin. Sonuçlar için gösterilen algılanan her yüz.


Okul, Okul öncesi ve Anaokulu hakkında daha fazla fikir görün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar