21 Şubat 2014 Cuma

Cafe ismi arıyorum

Cafe Açacağım da cafe ismi arıyorum. Arkadaşlar mecidiyeköyde lüks güzel bir cafe açacağım. Güzel ilgi çekici hatta yabancı isim olursa çok sevinirim. O isimde cafe olmaması alzım.


Tescili olunmamış olması lazım! Cafe ismi arıyorum , önerileriniz neler? Türkçe ya da yabancı dil fark etmiyor fakat bilindik olmamalı. Sizlerin önerileri nedir arkadaşlar? Güncellemeler: Takip Et.


Memleketiniz ile ilgili bir tabir ekleyebilirsiniz, çevrenizde ailenize ait geleneksel ismi kullanabilirsiniz. Dükkan ismi bulmak tamamen sizin hayal gücünüze bağlı. Biraz araştırırsanız güzel dükkan işyeri isimleri bulabilirsiniz. Unutmamanız gereken bir nokta ise işyerinizin ismini değiştirmeniz durumunda bir sürü evraklar. C: pastane ismi arıyorum Royal çok güzel bak iyi gelmiş aklına.


Cafe ismi arıyorum

Cafe - İnternet Cafe - Garsonluk Vb. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.


Girişiminize vereceğiniz isim, markanızı ve insanların sizi nasıl tanıyacağını belirler. Hepsine ismi için bile gidilir. Dahası kendilerinden çok daha büyük alan ve sermaye ile iş yapan rakiplerinin baskıları nedeniyle istenilen kazançları elde etmek oldukça güçleşir. En güzel dükkan mağaza isimleri sözlüğü listesi ingilizce ilginç değişik firma şirket cafe lokanta bakkal büfe şarküteri giyim, parfüm, kozmetik işyeri ismi.


Kremalı bir kahve çeşidi ismi arıyorum. Direk servis edilen bir kahve çeşidi. Kahve süzme kahve felan değil. Anlatmam gerekirse alt kısmında çikolata sosu, ortasında kahve, üstünde ise krema var. Ilık olarak cup şeklinde bir bardakta servis ediliyor.


Kafe açmak istiyoruz ama ismi hakkında karar kılamadık. Sizden isim hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Yardımcı olanlara şimdide. Kiz ismi bulmanin bu kadar zor olacagini hic düsünmemistim. Belki iyi fikirleri olanlar vardir.


Isim ararken dikkat ettigim hususlar sunlardir: Yeni hic duyulmamis tuhaf isimlerden hoslanmiyorum. Son zamanlarda arkadaslarin bebeklerinin isimlerini aklimda tutmakta zorlandigimi farkettim. Her birinin de anlami internette yazildigi gibi. Dizinin ismi (gerekli) Amaçlanan medya mecra genişliği (gerekli) Full Kısıtlı. Dizi film ise mekanın öngörülen kullanım sıklığı?


Gösteriliş ayarları: Şu An Forumumuzda: Gösterilen den ´e kadar. Toplam Konu bulunmuştur. Fatihde dükkan arıyorum. The best selection of Dog Breed Calendars from the finest photographers on the planet! YAS VE UZERI BAY BAYAN KENDİ ARACLARI İLE CALİSACAK SOFORLER ARANIYOR DETAYLI BASVURULAR WHATSAPDAN YAPILACAKTIR.


E sınıfı (yeni ismi Dsınıfı). Bir mevsim arıyorum, Yeşilden daha yeşil. Sararmasın, solmasın Varsın ismi olmasın. Günleri eksilmesin, Aşkları hiç bitmesin. Marka ismi ile ilgili katılımcılardan çok çeşitli ve güzel öneriler geldi.


Kurumsal kimlik ve logo çalışmasını da burada yaptırdım, hiç bir sorun yaşamadan uygun rakamlara kaliteli hizmet aldım. Eyvah Eyvah (Eyvah Eyvah) Sezonun en iddialı, en komik filmlerinden biri ekranların ve sahnelerin en eğlenceli iki isminden geliyor: Demet Akbağ ve Ata Demirer! Devren ekmek fırınını arıyorum. Arkadaş arıyorum diyenler ile ciddi arkadaşlıklar mümkün!


Tamamen ücretsiz arkadaşlık sitesi ile aradığın erkek veya bayan arkadaşla tanışma fırsatı bul.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar