21 Şubat 2014 Cuma

Mikro run

Mikro run

MiKRO RUN BÜYÜMEK iÇiN KOŞ! Günlük koşuşturmalarınız arasında, bir de kâğıda deftere yazmakla, ödemeleri ve tahsilatları kontrol etmekle uğraşmayın. Vsatışları hangi tarihe kadar devam edecek? Vkapanış tarihi netleşince tüm İş Ortaklarımıza öncesinde duyuracağız. Toptan ve perakende satışlarınızı ve müşterilerinizi kayıt altına alabilirsiniz.


Kolay kullanımı, yalın menüleri, hazır fatura tasarımları ve e-fatura kesme özelliği ile. Mikro Destek Talepleriniz. Genel muhasebe takibini mali müşavir vasıtası ile takip eden küçük ölçekli işletmeler. Esnaf ve Serbest Meslek sahipleri.


Ağırlıklı olarak çalışan sayısı ve üzeri olan büyük ve orta ölçekli işletmeler. Kiralama Modeli’ nde olan müşterilerim MAG hizmeti için bir ücret ödeyecek mi? Sektörünüze, iş akışlarınıza, özel efektif çözümler. Ticari otomasyon ve muhasebe programı İzmir yetkili satıcısı. Program içinden bankalarla bilgi alışverişi yaparak, finansal hareketlerinizi daha kolay ve hızlı yönetebilirsiniz.


Mikro run

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalara yazılım, donanım, teknik servis ve danışmanlık desteği sağlıyoruz. Arşiv indirebilir, firmanız adına kayıtlı lisanslarınızı kontrol edebilirsiniz. MİKRO DA İRSALİYELERİ FATURALAŞTIRMA OPERASYONU (İRSALİYELERİ FATURALAŞTIRMA İŞLEMİ) Kullanmış olduğunuz mikro programınız da irsaliyeleri girip faturalaştırma işlemini sonradan da yapabilirsiniz isterseniz hepsini tek seferde faturalaştırabilirsiniz.


Run, Jump, Fly Entegrasyonu Hazır Sizin için Geliştiriyoruz. Satış irsaliyesi düzenleyebilir tek tuşla faturaya dönüştürebilirsiniz. Ayrıca Kurumsal bakım anlaşmaları anlaşmaları teknik servis web tasarım data kurtarma ve güvenlik sistemleri çözümleri sunmaktadır. Yorum Yap Cevabı iptal et. Bir bakışta şirketinizin röntgenini çekip durumunuzu analiz edebilirsiniz.


Mikro run

Tahsilatları, ödemeleri takip eder. Stokları anlık takip eder, raporlar. Tedarikçileri yönetir, ihtiyaç kadar ürün tedarik eder. Müşterileri kayıt altına alır, gelirleri takip eder. Böylece, firmaların uçtan uca dijital dönüşüm ve e-Dönüşüm süreçlerini kolaylaşmış oluyor.


Firmalar yerine okuyucularını önemseyen yayın. Toshiba Bütünleşik ÖKC Sistemleri. Boylam Dokunmatik Hızlı Satış Yazar Kasa. Ingenico Yeni Nesil Yazar Kasa POS. Pidion Yeni Nesil Yazar Kasa POS.


MASCHINE MIKRO gives you everything you need to get creating music, and it also works as plug-in in Ableton Live, Logic Pro, Cubase, FL Studio, or any other compatible DAW as a VST or Audio Unit. Use it to build up loops, then work with them in your DAW to quickly flesh out tracks, making it a powerful addition to your setup, however you make. Most idea, farklı teknolojilerde uzmanlaşmış deneyimli kadrosuyla, firmaların her türlü yazılım ihtiyaçlarını giderecek web tabanlı, masaüstü ve mobil özel uygulama çözümleri sunmaktadır. Most idea yazılım geliştirme hizmetini, dünya standartlarında uygulama yaşam çevrimi modellerine uygun olarak ve teknolojik yenilikleri.


Scripting language manual. This manual provides introduction to RouterOS built-in powerful scripting language. Hisar Bilgisayar - Tüm hakları saklıdır. Echosoft Bilişim Olarak Sizler İçin Özel Bilişim Çözümleri Üretiriz. Ekonomide kısa dönem mikro iktisat ve makro iktisat açısından farklı anlamlarda kullanılmaktadır.


Esnaf, özgür meslek sahibi ve küçük işletmelerin ihtiyaçları için özel olarak tasarlandı. V1Vsürümleri başta olmak üzere tüm sürümlerine entegre çözümler geliştirmeye devam etmektedir. Yılında çıkan yeni versiyonlar V. Artık tüm ürünler satın alınabildiği gibi uygun fiyata kiralanabiliyor!


Esnaf, serbest meslek sahibi ve küçük işletmelerin ihtiyaçları için özel olarak tasarlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar