20 Şubat 2014 Perşembe

Bay bayan t shirt

Geniş ürün yelpazesiyle bayan t-shirt modellerini ofis şıklığında bir kalem etek ile kombinleyebilir, gece eğlencesi için yüksek bel kumaş pantolon ile tamamlayabilirsiniz. Bayan tişört modelleri canlı renkleri ve kaliteli baskıları ile şık olurken rahatlığınızdan ödün vermeden yakalamınızı sağlıyor. Sosyal Medya Bu Ürünü Hesaplarında Paylaşabilirsin.


SEPET POLO YAKA BAY T-SHIRT. V YAKA BAY SLİM FİT T-SHIRT. BİSİKLET YAKA GARNİLİ BAY T. Mavi Kısa Kol Sıfır Yaka Bay Bayan T-shirt ₺1KDV Dahil ₺2KDV Dahil Favorilere Ekle Sepete Ekle. Erkek Krem Renk Kısa Kol Sıfır Yaka Bay Bayan T-shirt ₺1KDV Dahil ₺260.


Yaz sıcaklarının gelişiyle beraber üst giyimde akla ilk gelen tişörttür. Rahatlığı, bol çeşitliliği ve beden seçeneklerinin zenginliğiyle ikizlertekstil. Dilerseniz bisiklet yaka, V yaka, cep detaylı dilerseniz de kapişonlu sweat-shirt, baskılı, tül detaylı ve aklınıza gelebilecek her türlü renk, desen ve.


Bay bayan t shirt

Bedenleri Tükenmiş Durumda. Tekrar Stokları Gelince İlk Size Haber Verelim. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Satış Yap Bize Ulaşın İade Süreci. Erkeklerin vazgeçilmez gündelik giysilerinden biri olan erkek t-shirt’ler, farklı mevsimlerde keyifle giyilebilir.


Cavlak kalitesiyle erkek ve bayan iç giyim toptan satışı yapılmaktadır. T-Shirt ve modelleri uygun fiyat fırsatlarıyla burada. Soyluların oynadığı polo sporunu sevenleri bir araya getirmek için kurulan U. Yıllardır koleksiyonlarında özgün. TÜRK BAYRAKLI BAY - BAYAN - ÇOCUK AY YILDIZLI KIRMIZI TİŞÖRT MBTEKNOLOJİM. Kalıbı normal üstünüzde salaş güzel durur.


UZUN KOLLU KAŞKORSE SLİM FİT T-SHİRT. TL 3TL İNDİRİM. YAZI BASKILI SLİM FİT KISA KOLLU T-SHİRT. Sadece Popçi Siyah renk ve gözlüklü bayan PEMBE renk tişörttür. Toptan baskılı tişört imalatımız ile yanınızdayız.


B2B e-ticaret portalıdır. Online ucuz bayan giyim alışveriş sitesi tarzgo. Tişörtlerimiz Beyaz Renktir. V yaka, Y yaka, yuvarlak yaka, polo yaka T-Shirtler, düz T-Shirtler vs.


Alışveriş siteleri içerisinde en uygunu. Ayrıca kadınlar için de çeşitli T-Shirt modelleri bol miktarda üretilmektedir. Son günlerde değişik baskı yöntemleri ile kişiye özel değişik yazı ve resimler T-Shirt üzerine basılarak eşsiz çeşitler oluşturulabilmektedir.


KUTUSUNDA SIFIR LACOSTE BAY-BAYAN T-SHIRT (S-M-L-XL) 3TL Daha Fazla. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. T-Shirt Yaka Bayan Forma Üst PRODEXY (Textile) Aydersan Deri ve Teks. Her mevsimin en çok tercih edilen parçaları arasında yer alan erkek t-shirt modelleri, erkek polo yaka tişörtten, erkek baskılı tişörte kadar her beklentiye uygun ve zengin bir yelpaze içerisinde yer alıyor. Sade ve düz erkek tişörtleri kadar, renkli ve desenli erkek tişört modelleri de üreten Koton, koleksiyonlarında herkese.


Bay bayan t shirt

Maximum 30º yıkama garantili, su bazlı, hiçbir katkı maddesi içermeyen özel püskürtme baskı (Lütfen yıkama talimatlarına uyunuz) Uzman modacılar tarafından tasarlanmış dayanıklı sıfır yaka tasarımı. Bu ürün özelleştirilebilir mi? DENİZLİ OKUL KIYAFETLERİ. Bay-Bayan Okul kıyafetleri, İstenilen renk, dikim ve model ile okullara özel tişört ve sweatshirt.


Okul Tişörtü, Lakos Tişört, V Yaka Tişört, sıfır Yaka Tişört ve Polo Yaka Tişört, Yakalı-Yakasız Tişörtler ve Kapüşonlu Sweatshirt gibi tüm Okul Kıyafeti üretimi yapılmaktadır. Hi-tec Erkek T-Shirt modellerini Enderspor. Erkek ve kadın için farklı modelde beğeninize sunduğumuz Atatürk İmzalı Bay ve Bayan Tişörtü, sadece Hediyemen.


Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan giyim ürünleri hem kadınlar hem erkekler tarafından çok tercih ediliyor. Kadın, erkek, çocuk her yaş ve her tarza uygun tişört modelleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar