21 Şubat 2014 Cuma

Bayanlara özel yüzme havuzu beylikdüzü

Beylikdüzü Belediyesi’nin İhlas Marmara Evleri 2. Alanında uzman antrönerlerden oluşan kurslarımızda Çocuk,Genç ve Yetişkin gruplarının yanı sıra tedavi amaçlı yüzme ve Hidroterapi dersleri de vermekteyiz. Sadece bayan üyelerimize hizmet verdiğimiz spor salonu ve fitness tesislerimiz de bizimle birlikte spor yapabilirsiniz. Havuz ve yüzme tüm yılın ve özellikle yaz aylarının en çok tercih edilen sosyal aktivitelerinden biri.


Ancak havuzlarda için erkeklerle ortak olan havuzlara gitmek istemeyen bayanlar için çok fazla seçenek bulunmuyor. Bu nedenle sizler için bayanlara özel yüzme havuzu hizmetimizi. Boşuna taşı toprağı altın dememişler. O kadar çok iş fırsatı olmasına rağmen bir o kadarda yeni fikirlerin ihtiyaç duyulduğu bir şehir.


Acil ihtiyaçlardan birisi olarak gözlemlediğim bayanlar için kapalı havuz sistemi varolsa bile ya iyi tanıtımı yapılmamış ya da haftanın belirli günlerine ayrılmış olarak uygulanıyor. VIP masaj odaları ile eğlence ve dinlenmeyi birleştiriyor. Yüzücü adaleleri ince ve uzun bir yapıdadır.


Giriş Ücretleri : Fiyat : Bilgi alınız. Bilgileri : Adres : Tatlısu Mahallesi, Akdağ Cd. Havuzumuzla ilgili bilgilere sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


Sakin bir ortamda istediğiniz ders saatinde çalışma yapılabilmektedir. Merhaba arkadaşlar bi arkadaşım tesettürlü olduğu için bayanlara özel yüzme havuzuna gitmek istiyor. Fakat çevrede araştırdık bulamadık. Bazı yüzme kursu veren kulüplerin aksine özel yüzme dersi çalışmalarımız sırasında her zaman suyun içerisinde kursiyerimizin hemen yanı başında doğru yüzme tekniklerini bizzat göstererek yüzme dersi. En iyi beylikdüzü yüzme havuzları fiyatları sık sık güncelleniyor.


YAZLIK İŞ FİKİRLERİ;BAYANLARA ÖZEL HAVUZLAR. Cihangir Koleji Büyükçekmece Kampüsü. Gündüz saatlerinde sadece bayanlara ait olan tesiste,özel derslerimiz. Florya Flowers Health Club.


Siz değerli spor severleri beylikdüzü spor salonumuza bekliyoruz. Bayrampaşa ilçesindeki HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ detayları, iletişim bilgileri, spor haritası ulaşım bilgisini, tesis özellikleri bu sayfada bulabilirsiniz. Hafta içi ve sonu grup yüzme kurslarına katılabilir veya özel kurs talep edebilirsiniz. Böylece vücudun neredeyse tüm kaslarını harekete geçiren yüzme sporunun bedeninize olan faydalarından yararlanma fırsatı oluşuyor. Bire bir özel yüzme dersleri kişinin psikolojisi, önceden yaşadığı korkular, deneyimleri fiziksel kapasitesi, suya karşı adaptasyonu, bireysel yetenekleri ve öğrenim süresi kişiden kişiye değişmektedir.


Tabi bire bir özel yüzme dersi almanız yüzme öğrenme sürenizi kısalacaktır. Aqua su parkı , Eğlencenin tavan yaptığı renkli gösterilerin bulunduğu aquapark , Havuz gösterileri ile eğlenebileceğiniz Eğlence mekanına hoşgeldiniz. Yüzme Dersleri İstanbul. Her yaş grubuna özel yüzme dersi verilir. Tesisimizde Bay ve bayanlara hizmet ayrı ayrı verilmektedir.


Kapılı havuzda çeşitli süreli üyeliklerle yararlanabilirsiniz. Aqua Club Dolphin Bahçeşehir İstanbul hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Bayanlara özel grup dersleri - Çocuklar için temel. Fiyatlar, iletişim bilgileri, servis, ulaşım vs.


Profesyonel ve tecrübeli eğitmenlerimiz ile her yaştan gruba yüzme kursu, özel yüzme dersi ve sualtı hokeyi gibi diğer tüm su sporları eğitimlerini vermekteyiz. Tüm yaş gruplarına bireysel ve toplu yüzme dersi. Sudan çok korkuyorsunuz yada sitilinizi geliştirmek istiyorsunuz ve yüzme eğitimi almaya karar verdiniz.


Profesyonel olarak eğitim veren bir yüzme hocasının beden eğitimi ve spor yüksek okulu (b.e.s.y.o.) mezunu olması gerekmektedir. Bunun sonunda size özel bir egzersiz programı oluşturulur ve düzenli olarak uygulatılır. Her insana göre farklılık gösteren bir durum bu.


Kimi insanın vücudu yüzme sporuna yatkındır 1–ayda öğrenir. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Bu sözden hareketle büyük küçük tüm vatandaşları spora teşvik adına adımlar atıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar