24 Şubat 2014 Pazartesi

Ankarada oturulacak semtler

Bir akademisyen olarak, oturduğumuz apartmanda ve dışarısında gürültü olmaması çok önemli. Sadece konu düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir. Kirası uygun olan sakin güzel bir semt önerebilir misiniz. Bayanlar yazın ankara ya taşınacağım nerede oturulur en nezih yerleri nerelerdir.


Yeni bir şehir ve ben bu şehir hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Etlik tarafına da bakılabilir. Dogup buyudugum semti hep severim, her ne kadar son yilda bayagi bir degismis karman corman olmus olsa da.


Bende assagı yukarı senle aynı maası alıyorum ve ankarada calısıyorum. Konak ilçesine yakın sahilboyundan bir yerler arayabilirsiniz. Evlenilecek kızlar var. Bizim kendi evimiz dubleks 4bin cıvarı.


Altındağ Nerede ve Nereye Bağlı? Doğu gps koordinatlarıdır. Yurt dışındayım ve buradaki hattımla türkiyeyi arayamıyorum.


Teb bankasındaki kredi kartımın limitinin artması için deniz banktaki kredi kartımı kapatmam lazım. Ankarada yaşıyorum ve çok seviyorum. Fakat denizbank kredi kartı benim elime hiç ulaşmadı.


Diley Kuru sizin için Keşif Rehberi kategorisinde Emekli Olunca Yaşayabileceğiniz Sahil Kasabası başlığıyla harika bir yazı yazdı. Hemen okuyabilir ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Turkuaz Vadisi, Konutkent gibi semtler bizim için oldukça uygun. Tabi kiralık ev arıyoruz şu anda zaten yeni bir ev alabilecek gücümüz yok hem ortamı tanıma alışma dönemini bir kaç yıl kirada atlatmayı düşünüyoruz. Tabi Oturulacak yerde bizim için en önemli etken okul, bunun dışında ev çok.


Eminönü Sirkeci Gezilecek Yerler istanbul Eminönü Sirkeci Gezilecek Yerler Mısır Çarşısı Eminönü Gezilecek Yerler 3. Büyük Postane istanbul Sirkeci Gezilecek Yerler. Posta ve Telgraf binası olarak Ulusal Mimari’nin önemli temsilcilerinden biri olan Mimar Vedat Tek tarafından inşa edilmiş. Türkiye’nin en önde gelen turistik merkezleri için bir başlangıç noktası burası.


Kuşadası Satılık Müstakil Ev Fiyatları ve Müstakil Daire İlanları sahibinden. Konya Gezilecek Yerler: Konya - Mutlaka yapılması gereken şey için TripAdvisor gezginlerinin 7. Bu cildde: Saim Turgnd AKTANSEL, Sermed Muhtar ALUS, Muzaffer ESEN, Vâsıf HİÇ, Bftim IAM-BOĞLU, Reşad MİMAROĞLU, Ali ORTA, Mafamud YESÂRÎ, merhumlarla. Start Deutsch Deneme sınavı (Cevap) 365.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar