28 Şubat 2014 Cuma

Jigololuk

Jigololuk

Hani şu parayla yatan erkekler oluyor ya, işte para karşılığı birileriyle yatmaya hazırım da, bu jigololuk olayı nasıl acaba? Güncellemeler: Takip Et. S, deşifre olmamak için ismini vermiyor.


Jigololuk

Trabzon’da jigolo olmak için internette başvuru yapan O. Aylık bin lira kazanç vaat eden reklam üzerine başvuru formu doldurduğunu, bekçilik sınavından dönerken de telefonla arandığını anlatan O. Biz de nedir, ne değildir diye iyice araştırdık ve ilginç bilgilerle karşılaştık. Zamanımın büyük bir fazlalığını spor faaliyetleri içerisinde geçirmeye çalışıyorum. Atlatik ve kaslı bir bedene sahibim, kumral, yeşil gözlüyüm. Yaşlı ve yada eşlerinden memnun olmayan kimi kadınların seçenek ettiği bu erkekleri kadınlarla buluşarak maddi karşılıklı olarak ilişkiye.


Profesyonel anlamda jigololuk yapanların sayısı 1civarında. Hemen üyelik işlemlerini tamamla ve sende zevkle para kazanmaya başla. Kazandıran tek ve resmi ajans! Bu röportaja giderken konuşmanın tutuk ve gergin geçeceğinin farkındaydım.


Adının deşifre olmasını istemeyen H. S ile röportaj yapmak için telefon açıp talebimden bahsettiğimde, bir süre. Kayıt ve üyelik esnasında yer alan telefon ve isim bilgileriniz temsilcilerimizin sizlere dönüş yapabilmesi için gereklidir. Türkiye’nin her bölgesinde bayan üyelerimiz bulunmaktadır.


Muhammet Yankı selam ben muhammet ilk defa jigololuk yapıcam boyum 1. Sizlerin jigololuk hakkındaki merak ettiğiniz bazı sorulara jigololuk hakkında kısmında cevap bulabilirsiniz. Tamamen profesyonel bir şekilde sizlerin sorularına net ve gerçekci cevaplar vererek sizlere jigololuğu tanıtmak istiyoruz. Evet artık jigolo olmak için yapmanız gereken tek şey jigolo başvuru formunu doldurup bizlere. Cenk: Ben hayatımı bu işten kazanıyorum ve benim için bir meslek.


Cenk: Dışarıdan göründüğü çok cazip bir meslek değil. Jigololuk gerçek bir meslek mi? Sonuçta karşınızda bir insan var ve verdiği paranın karşığını almak istiyor. Ben hiçbir zaman kendi isteğim ve duygularımı. Saati 500TL – 1000TL arasında değişen jigololuk.


Merhaba site ziyaretçilerimiz jigolo danışma hattı ile sizlerde aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz ve böylece jigolo kiralama ve jigololuk yapma hakkında bilgi edinebilirsiniz. Sitemiz partnerlerine özel vip üyeliği ücretsiz olarak yapmaktadır. Başvurularımız ücretsiz olup herkes bizimle çalışabilir.


Oca - by jigolo - - In Genel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar