19 Şubat 2014 Çarşamba

Samsun hava durumu ntv 3 günlük

Samsun hava durumu ntv 3 günlük

Nem miktarı ve hissedilen sıcaklık 32°C. Samsun Hava durumu günlük tahmini. Bilgilerimiz dakikada bir güncellenmektedir. Hava tahminleri günlük hava durumu, günlük hava durumu ve hava durumu günlük taminler doğrultusunda raporlanır. SAMSUN için detaylı hava durumu, sıcaklık, nem ve yağış bilgisi, saatlik ve günlük hava tahmini veren web sitesi.


Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Maks UV İndeksi: (Çok Yüksek) Gök gürültülü sağanak yağışlar: Yağış: inç Yağmur: inç Kar: inç Buz: inç Yağış. Hava durumu Günlük, Günlük, Günlük kısa dönem ile uzun dönem hava durumu günlük, Günlük, günlük, günlük ve günlük tahminler şeklinde ziyaretçilerimize sunulmuştur.


Canlı hava durumu anlatım. Yer yer bulutlu 26° Hissedilen 26. Yaklaşan günlerin hava durumu tahminlerinin de tutatlılık oranı artar. Yasal Uyarı Site Kullanım Şartları. Hafta Sonu Buzlanma, don ve sise karşı dikkat!


Samsun hava durumu ntv 3 günlük

Meteoroloji günlük hava durumu. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. Türkiye için Günlük Hava Durumu. The Weather Channel ve Weather.


Sağlıklı Ve Mutlu Günler Dileriz. Ankara Günlük Hava Durumu. Hava durumu günlük, günlük Hava durumu, Aylık Hava durumu, Hava durumu aylık, Hava durumu günlük meteoroloji Tahmini, Hava durumu günlük, günlük hava durumu, Aylık, Tahmini.


Samsun hava durumu ntv 3 günlük

Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Parçalı Bulutlu derece. Kocaeli hava durumu günlük, Kocaeli ilinin en güncel günlük hava durumu tahmini Kocaeli hava durumu aylık tahmini bilgisi aşağıda sunulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar