17 Şubat 2014 Pazartesi

Kadiköy ev arkadaşi

Kalacak yer mi arıyorsun yoksa evine arkadaş mı? Siz de kendi güvenliğiniz ve diğer kullanıcılar için, satın almak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkul ile ilgili kesin karar vermeden ön ödeme yapmamaya, avans ya da kapora ödememeye özen gösteriniz. Görükle Spor Parkında, oda salon ev kira 90 aidat TL olup temiz ve düzenli biriyim. Dürüst ve güvenebilir yabancı ev arkadaşı da olur. Ciddi düşünen arkadaşlara mail üzerinden cep tel yollayabilirim.


Kombili ve internet var. Acıbadem metro durağına adım mesafede. Edolmuş otobüs durakları da dakikalık yürüme mesafesinde. Ulaşım konusunda saat çok rahat.


Evde karşılıklı saygı çerçevesinde kadın erkek karışık kalıyoruz. Ev kiralarken nelere dikkat edilmeli? Bir ev kiralamak birden çok şeye dikkat etmek demek. Bazen de mutlu mesut taşınıp sonra can sıkıcı olaylar yaşamaya başlarız. Peki böyle kötü deneyimlşer yaşamamak için neleri göz önünde bulundurmalıyız?


Evin lokasyonu ulaşım isteyenler için muazzam güzelliktedir. Günün her saati ulaşım mevcuttur. Evde ayrıca ortak olarak oturulabilecek Seri İlanlar istanbul. Hürriyet Emlak Endeksi verilerine göre İstanbul ilinde son bir yılda konut kira fiyatları yüzde 6. Ev Arkadaşı İlanları Platformu - evarkadasi.


SARIGAZİ MERKEZ EV ARKADAŞI. Nasıl bir yer bakmıştınız? Ev arkadaşınız evcil hayvan beslemek istiyorsa. Kadıköy kiralık ev sizin için uygun mu?


Birçoğumuz hayvanları çok seviyoruz. Onlarla vakit geçirmek kimileri için önemli. Konu özellikle evcil hayvanlar olunca farklı bir açıdan yaklaşmak gerekiyor.


Sonuçta aynı evi paylaştığımız başka bir arkadaşımız oluyor. ONLY FOR FEMALES, ROOM IN KADIKOY. Merhabalar, öğrenci evimizin en büyük odasını kiraya veriyoruz. Ev Söğütlüçeşme metrobüse vapura 15. Temmuz Kiralık Oda - Eşya Satışı - no comments.


KADIKÖY ACIBADEM de Marmaray ve metroya dk. Merhaba biz modern ve Kültürlü evli çiftiz Evimizde bizimle beraber yaşacak ,. EVİMİZE EV ARKADAŞI ARIYORUZ. Düzgün ev arkdaşı sorunsuz ödemelerde yardımcı olunur sadece düzgün. Giriş Yap Üye Ol x Yeni Mesajınız Var ! Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.


OYUN ARKADAŞI VE YARDIMCISI ARANIYOR. Kızıma oyun arkadaşı ev işimde yardımcı. Favorilerime Ekle Şikayet Et Yazdır.


Kadiköy ev arkadaşi

Minibüs caddesi üzerinde sıfır ve mobilyalı olan evimin bir odası kiralıktır. Uyumlu, temiz, içten bir ev arkadaşı arıyorum. BAYAN EV ARKADAŞI başlıklı bu ilanın yayın süresi 6. Net yeni nesil sosyal içerikli, ev arkadaşı veya oda arkadaşı bulabileceğiniz yepyeni bir platform!


TCR GAYRİMENKUL - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar