14 Şubat 2014 Cuma

Uzun yol şarkıları 2018

Skip navigation Sign in. Aşk şarkıları 4views. Bu güzel türküler sayesinde yolculuklarınız çok daha keyifli hale gelecek. Uçak yolculuğu yaparken veya araç kullanırken dinlenecek en iyi tatil ve yol şarkılarını sizin için bir araya getirdik. Listede bulacağınız şarkıların çoğu, yayınlandıkları dönemde liste başı olmuş ve klasik haline gelmiş şarkılar.


Uzun yol şarkıları 2018

Yolculuğunuzda Skyscanner‘ın seçtiği eğlenceli yol şarkıları size eşlik etsin… Bu liste klasik yol şarkılarından derlenmiş bir listedir. Beğeneceğinizi umuyoruz. Highway Star – Deep Purple 3. Rearviewmirror – Pearl Jam 4. Wheels – Foo Fighters 5. Klasik müzik dinlemek uzun yolda pek önerilmemektedir. Bu da dikkatinin dağılmasına yol açmaktadır. Yıllara göre hit şarkılar.


Independent gazetesi tarafından derlenmiş. Listeye bakınca insanın hemen aklına benim doğduğum sene hangi şarkı hit olmuş diye merak ediyor. Uzun yol müzikleri listesi içerisinde kategorilere ayrılmış müzik listelerine ulaşabilirsiniz. Bu listeler hazırlanırken tamamen kamp ve yolculuk esnasında deneyimlenerek oluşturulmuş listelerdir. Sizde uzun yol müzikleri listesine ekleme yapmak isterseniz, beğendiğiniz sanatçıları yorum kısmında belirtebilirsiniz.


Araba ile uzun yola çıkmak birçok kişi tarafından sevilmese de elbette sevenler de bulunuyor. Buradaki en büyük sorun uzun yol sürüşleri sırasında yaşanan sıkıcı geçen anlardır. Elbette bu sıkıcı geçen süreci eğlenceli hale getirebiliriz. Bunun için sizlere güzel bir yol şarkıları listesi paylaşacağız.


Ağla Sevgili Yurdum – Ilkay Akkaya Ak Yar İle – Efkan Şeşen Ala Gözlerini Sevdiğim Dilber – Hakan Yeşilyurt Allı Turnam – Hacı Taşan Altın Yüzüğüm Kırıldı – Grup Abdal Aşkın Elinden – Zülfü. Etiketler: anıyakala doğahuzurverir en güzel seyahat şarkıları en güzel tatil şarkıları en güzel uzun yol şarkıları en güzel yol şarkılar. Karnaval kullanıcılarına güvenli ve etkin bir web sitesi hizmeti sunabilmek için çerez kullanmaktadır.


Uzun yol şarkıları 2018

Uzun yolculuklar öncesi hazırlıkları eksiksiz yapmak önemli. Tatil kıyafetlerinizi valize sıkıştırmaya çalışırken başka detayları unutmanız olası. En azından seslendirenlerin İngilizce bilmesine bari dikkat edilseymiş keşke.


Bütün şarkılar herhalde orkestra falan olmadan tek bir klavye ya da org ile çalınmış gibi. Albüm İndir Full Albüm İndir, Yeni Mpİndir, Yerli Yabancı Müzik İndir. Uzun yol şarkıları yazısı ve Bahar AKINCI en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın!


Karadeniz Şarkıları uzun gecelerin damar listesi ile bir tık uzağınızda. Efsane olmuş şarkıların yanı sıra son dönemin yıldızı parlayan genç seslerin enfes yorumlarından derlendi bu liste. Türkülerle yolunuz daha evvel hiç kesişmemişse uzun seyahatler sayesinde mutlaka bir türküyle hemhal olursunuz.


O türküye içinizi açar sırdaş olursunuz. Uzun Yol Şarkıları plağında birbirinden ünlü sanatçıların eserleri bulunmaktadır. Neşet Ertaş’ın türküleri bir baba gibi sizi kanatlarınızın altına alıyor. Telif hakkı bildirimleriniz için bizimle iletişim kurabilirsiniz. Uyar-Kaldır prensibine göre saat içinde telif.


Sugar Mama - Barefoot Blonde by Amber Fillerup Clark. Yılmaz Çelik – Aman O Yar. Coşkun Direk – Ankara’nın Bağları. Cumali Özkaya – Aynalar. Caner Gülsüm – Ben de Bilmezdim.


Ceren Gültekin – Beni Öldürür. Paulo Coelho’nun “Hayat bir trendir, tren istasyonu değil…” lafıyla karşılaşana kadar hayatı hep bir. Aksi belirtilmedikçe içerik CC BY-SA 3. Sitemizde kredi kartı, banka kartı, havale ve EFT seçenekleriyle alışveriş yapabilirsiniz. Sitemizde satılmakta olan tüm ürünler orijinal ambalajında sıfır ürünlerdir.


Uzun yol şarkıları 2018

Uzun yola çıkacak olan sürücülerin genelde tercih ettiği müzik türü Türkçe şarkılardır. Hareketli şarkılar, daha çok şehir içi ve kısa mesafeli yolculuklarda sürüşe değer katan güzel şarkılardır. Arabada dinlenecek şarkıları yapacağınız yolculuklara göre belirleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar