28 Şubat 2014 Cuma

Büyük ev ablukada kayıkhane

Büyük Ev Ablukadaİsmin - istanbul. Koroporte adlı klasik müzik ve tiyatro grubunda eğitmenlik ve yönetmenlik yapan, bu yıl ilk solo albümünü yayımlamaya hazırlanan Gülin, gitarı ve şarkılarıyla geliyor. Moda Kayıkhane Özel Anlara Tanıklık Etti.


Portekiz’in en büyük grubu MOONSPELL ve Yunanistan’ın en büyük grubu ROTTING CHRIST. RETWEETLE Yakındaki Kampanyalar. Etkinlikte yaş sınırı Yoktur!


Gaye Su Akyol “Yerli Yerinde” konser serisi kapsamında Volkswagen Arena’da sahne alacak. Nazan Öncel Temmuz Cumartesi akşamı saat 22. Biletler ve 1lira. Türkçe Pop Gecesi DJ Pınar Alkan. Ekim Cumartesi, saat 18:30.


Büyük ev ablukada kayıkhane

Grubun üyelerinden Bartu Küçükçağlayan bu konuşma sonrası Artık şair olmuş olabilirim ifadelerini kullandı. Bu haftanın ikinci etkinliği ise Yedinci Ev grubundan da tanıdığımız Birkan Nasuhoğlu’nun Mart akşamı Aksi’de gerçekleşecek akustik söyleşisi. Ocak Cumartesi, Ayhan Sicimoğlu ve arkadaşlarıyla müziğe ve dansa doyacağınız muhteşem bir gece sizi bekliyor.


DasDas Sahne, Şubat ayında büyük konsere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Ayrıntı bilgi ve bilet almak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Türkiye’nin en büyük açık hava müzik festivali Rock’n Coke, bu sene de sürpriz yenilikleri ve eşsiz atmosferi ile yine festivalseverlere unutulmaz bir haftasonu yaşatacak.


Büyük ev ablukada kayıkhane

Avrupa‘nın en büyük açık hava kahve etkinlikleri arasında yer alan İstanbul Coffee Festival‘in biletleri satışa. She works at Koroporte, a classical music and theatre group, as an instructor and director. Türkiye’de gerçekleşecek olan konser, party ve çeşitli müzik etkinliklerini bu sayfa üzerinden güncel olarak bulabilirsiniz. En güncel müzik etkinlikleri aylık olarak bu sayfada eklemekteyiz. Sanatçıların büyük topluluklar önünde çeşitli müzik parçalarını çaldığı ve söylediği konserler, yılın her gününde geniş kitleler tarafından takip ediliyor.


Rock müzik konseri, pop müzik konseri, jazz müzik konseri, klasik müzik konseri ve daha birçok çeşitte verilen konserler, müzik takipçileri tarafından oldukça önemseniyor. Amine EdgeDance “XXF Very Very French Festival” kapsamında saat 22. Hayal Kahvesi sahnesinde. Deniz Müzesi sahnesi 20. Contraston Baroque Ensemble’ı ağırlayacak.


February – Geoff Tate’s Operation Mindcrime: lthe progressive metal ban led by the former Queensrÿche singer, Geoff Tate is performing at IF Beşiktaş. Jolly Joker Kartal İstMarina, İstanbul. Harika konserler izleyin, açık hava film gösterimlerine katılın, festivallerin tadını doyasıya çıkartın!


Ay Şuram Hâlâ Ağrıyo” konseptiyle izleyiciyle buluşacak grup Mart’ta 15. Geçtiğimiz sene boyunca yerli ve yabancı grupları ağırlayan, 20. Ağustos ayının öne çıkan etkinliklerini keşfedin! Eylül ayında ülkemizde gerçekleştirelecek olan birbirinden güzel konser, party ve müzik ile ilgili diğer etkinlikleri bu sayfa üzerinden sizler için derlemeye çalıştık. Yerli ve yabancı DJ ve sanatçıların ekleneceği MIX FESTIVAL programı, konserler haricinde farklı etkinliklere de ev sahipliği yapacak.


IF PERFORMANCE Hall - Tunus Cad. Son Dakika Hip Hop Haberleri Son dakika Hip Hop haberlerini buradan takip edebilirsiniz. En son hip hop haberleri anında burada.


Eğlendirerek İngilizce Öğretiyor. Herkese Mayıs’tan merhaba! Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramımız kutlu olsun.


Nisan o belirsiz hava durumuyla arkamızda kaldığına ve güneş bizi sıcacık kucakladığına göre vakit şenlik vakti değil midir sizce de? Selamlar hepinize, uzun süredir üzerinde düşündüğüm blog yazılarıma başlıyorum. Türk Sanat Müziği (TSM) Türler.


Gerçekten uzun zamandır hayalimdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar