24 Mart 2014 Pazartesi

Alevi erkekleri nasıldır

Yani Fellah erkekleri nasıldır arkadaşlar? Güncellemeler: Takip Et. Bunun adı ister sünni olsun, ister alevi olsun. Söyleşi yapmış olduğum göçmenlerin çoğunun hayalinde Ermeni geleneklerine göre Ermeniler bir sürü şey arasında aileye önem verip, büyüklerine saygı duyarlar, Ermeni erkekleri cesurdur, taviz vermezler, Ermeni kadınları üzerinde kontrol uygularlar ve kadınlar kocalarına saygı duyar ve onlara “kocalara davranılması.


Bu emirle o güne kadar Anadolu’da eşi görülmemiş büyük bir katliam başladı. On numara beş yıldız erkekleri vardır. Size bunlardan biri denk gelirse yaşadınız demektir. Kültürlü, akıllı, akılcı, düşünceli, sorumlu ve paylaşımcı olurlar.


Tam bir eşitlikçidirler, maço tavırlar sergileyeni son derece nadirdir. Sanki hepsi kadınlarla dolu bir evde büyümüştür, kadının halinden, dilinden iyi. Erkekleri aynı siz, kızları tipik Anadolu kızı diyebilirim.


Sivaslıyım alevi değilim ama bence alevileri yetişmesi farklı oluyor onlar haricinde uzak durmanı. Yeplıxi kaşe, depleyi yet yani Aşağı bak al, yukarı bak ver kuralı esastır. Bu erkeğin kadın sayesinde değil, kadının erkek sayesinde refah görmesi anlamına gelir.


Erkeğin makam ve servetçe daha altta olan kızları eş seçmesini öngören. Karıncayı incitmeyecek, hiç yalan söylemeyen belgesellik, nadide insanlar çıkıyor karşınıza. Aslan Burcu Erkeği İlişkide Nasıldır?


Fiziksel olarak dikkat çeken bir burçtur. Sinirleri saman alevi gibidir. Bu yüzden çevresi çok geniştir. Yukarda da bir arkadaş demiş zaten kızları genelde yine kendileri gibi alevi bir aileye gelin gider.


Onun dışında Sivas kesiminden uzak durun fakat erkekleri iyidir. Akrep Burcu Erkeği Aşk Hayatı. Aşkın pozitif enerjisinden yoksun, kaba ve sırf kendini düşünen egoist bir erkektir.


Partnerinin isteklerine önem vermez. Saltanatına düşkündür, tüm gücünü birlikte olduğu kadına göstermek için elinden geleni yapar. Yani hiç çekilir bir aşk değildir. Kadını bezdirir aşkıyla, kaçacağınız varsa kaçın derim.


Söz döndü dolaştı, bu konuda neden bir araştırma yapılmadığına geldi. Doğusunda Ardahan ili, güneyinde Erzurum ili ve batısında Rize ili vardır. Terazi burcu erkeği, oldukça çekici ve bakımlıdır. Boğa Burcu Erkeği Sevgililik Hayatı Nasıldır? Onu sinirlendirdiğiniz zaman ortamdan uzaklaşmanız en iyisi.


Boğa erkekleri sizi her an özel hissettirebilecek özelliklere sahip olduğundan onun yanında kendinizi dünyanın en önemli ve en değerli insanı hissedeceksiniz. Köye gelen jandarma uzak gedikten görülünce köyün erkekleri gizlenir, gizlenemeyenlerin sakal ve bıyıklarının bir yanı jandarmalarca makaslanır, biz çocuklar da saklanacak bir delik arardık. Harman süren öküzlerin ağzındaki ipi açar insanların boynuna takarak çekerlerdi.


Gençlerinizin geleneklerinize ilgileri nasıldır ? Alevî erkekleri ile evlenen Sünnî gelinler, çoğunlukla mutlu olurken, buna. Ama bizim Türk erkekleri bunu kabullenemiyorlar. Sırf kendi zevklerini düşündükleri için. Erkekler içinse onlar kendilerine köle yaparlar. Halbuki sevişme, cinsel ilişkide bulunmak iki tarafın arzuları ile birbirlerini istemekle mümkündür.


Ben bu seti gerçekten çok beğendim, verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor. Yazara çok teşekkür ederim, farklı kitaplarını da okumak isterim. Alevi öğretisiyle örtüşmeyen Şii.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar