26 Mart 2014 Çarşamba

Kayıp şahıs suçu

Kayıp şahıs suçu

Kayıp Şahıs haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Kaybolduktan gün sonra bulunan şahıs, yapılan sağlık kontrollerinin ardından ailesine teslim edildi. Derince’de, yakınlarının gün önce ‘kayıp’ başvurusu yaptığı, polisin de arananlar listesine aldığı yaşındaki bir şahıs, hırsızlık yapınca bulundu. Yüksekova ilçesinde yakalanarak PKK üyeliğinden tutuklandı. Parekendecilikte kayıp ve suçu önleme “Kayıp” ne kadar üzücü bir kelime… Birçok şeyi aynı anda çağrıştırıyor.


Kayıp şahıs suçu

TEHLİKELİ MADDE KAÇAKÇILIĞI Türk Ceza Kanununun “Tehlikeli Maddelerin İzinsiz Olarak Bulundurulması veya El Değiştirilmesi” başlıklı 174. Büyük mağazacılık ve marketlerde kayıp ve suçu önlemek için günümüzde departmanlar kurulmaya başlandı. Aslında büyük mağazacılıkta özel güvenliğin yeri çok önemli bir yer tutmaktadır.


Yurt dışında yaşayanlar adli sicil kayıtlarını dilde alabilecek. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Jandarma ekiplerince çevre illerde kayıp şahıs olup olmadığı yönündeki araştırmalar sonucunda Gümüşhane. Elazığ’da bir köye ziyarete giderken kayıp olan şahıs, AFAD ve jandarma ekiplerinin saatlik çalışmasıyla sağ olarak bulundu.


Kayıp şahıs suçu

Edinilen bilgiye göre, Sivrice İlçesi Hacılar Köyü’ne giden Mehmet Akbaba, köy kırsalında kayboldu. Artvin’in Şavşat ilçesinde gündür kendisinden haber alınamayan şahıs dere içinde ölü olarak bulundu. Adli olay niteliğinde bir kayıp vakanız olduğunda vakit kaybetmeden emniyet güçlerine başvurarak arama işlemlerini başlatmalısınız. Ancak bu süreçte sonuca ulaşılması çok zor ve uzun olduğundan vakit kaybetmeksizin bize başvurmalısınız.


ADANA ) ADANA - Adana’da bir haftadır kayıp olan kişinin cesedi su kanalında bulundu. Alınan bilgiye göre, olay,Yüreğir İlçesi Koza Mahallesi Bahar Caddesi üzerinde bulunan pis su. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı hemen aram faaliyetlerine başladı.


Malatya’nın Akçadağ ilçesi’nde gündür kayıp olarak aranan şahıs ölü olarak bulundu. Olay,Akçadağ ilçesine bağlı Levent Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gün önce ailesine intihar edeceğini söyleyerek Doğanlar Mahallesi’ndeki ikametinden ayrılan Aliseydi Yücel’den (30) haber alamayan. Erdal Ersalıcı Akdeniz köyünde aracı içerisinde ölü olarak bulundu.


Eskişehir Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftalık çalışmalarını paylaşıldı. Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçu. Tanıştıranlar ceza evinde değil ama altını alan şahıs ceza evinde henüz sadece savcılıkta ifade alında kayıp 2bin tl uzlaşma istedik kaybettiklerimizi geri alma ümidi ile ama yine de ne olup bitecek bilemiyoruz. Genellikle siz o kaybı unutun artık diyorlar.


Sizden de bir yorum almak isterim. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunulur. Hırsızlık Suçu İle Aranan Şahıs Yakalandı. Kırşehir E-Tİpi cezaevine gönderildi.


Edirne’de yaşındaki şahıs kayıp Edirne’de yaşındaki şahıstan haber alamayan yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu. Emniyet Müdürlükleri - rize. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk. Soruşturmayı yürüten polis, zanlı M. Yapılan sorgulamada Gökhan Baş’ın işlediği suçu itiraf ettiğini kaydeden. Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Türkiye’nin “kayıplarla ilgili bilgileri saklayarak savaş suçu işlediğini” iddia etti.


ADANA – Adana’da gündür kayıp olan kişinin Seyhan Nehri’nde cesedi bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin sudan. Olayların şüphelileri Muhammet D. Aranan şahıs ilan edilen zanlının Temmuz tarihinde Girne’de tespit edilerek tutuklandığını kaydeden polis, yanında bulunan iki şahsa da dava okunduğunu ifade etti.


Polis, tutuklanan zanlı hakkında soruşturma yapıldığını belirten polis, ülkede izinsiz kaldığının belirlendiğini kaydetti. Balık Evi restoranında yaşındaki yabancı uyruklu bir kıza cinsel tacizde bulunan Shah Zaib Naseer isimli yaşındaki şahıs tutuklandı. Restoranda kaçak olarak çalışan ve ülkede de kaçak olarak ikamet ettiği tespit edile Naseer bugün İskele Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce O.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar