27 Mart 2014 Perşembe

Manycam indir

Manycam indir

TV kartınızdan aldığınız görüntüyü dahi webcam olarak kullanmanıza olanak tanıyor. Msn Messenger, Yaho Messenger, Skype,. Web kameranızı, skype, msn ve camfrog gibi birçok uygulamada aynı anda akış veya görüntülü sohbet esnasında kullanmanıza imkan veren bir web kamerası yazılımı ve bir video değiştirme programıdır. Komik bir webcam uygulaması. ManyCam Full Türkçe İndir.


When you upload software to oldversion. For every field that is filled out correctly, points will be rewarde some fields are optional but the more you provide the more you will get rewarded! Yazılım, sesi dönüştürmek için ses efektlerini uygulamanıza izin verir. Skype üzerinden görüşme yaptığınız esnada bilgisayarınızdan açacağınız eğlenceli bir video ile zevkli dakikalar yaşayabilirsiniz. Birden çok mesajlaşma programıyla aynı anda çalışabilen bu yazılım sayesinde istediğiniz görüntüyü (video) webcam görüntüsü gibi kullanabilirsiniz.


Gerçek zamanlı videolu sohbet ve yayın deneyimini geliştirir. Kısaca canlı yayınlar oluşturabilecek, efektli videolar yapabilecek ve ekranınızı kaydedebileceksiniz. D yüz maskeleri, efektler, filtreler ve düzenleme araçları yer almaktadır. En iyi performans özelliğine sahip olan ve. Skype ve MSN gibi anlık kameralı sohbet programlarıyla uyumlu çalışabilen bu yazılım görüntülü sohbet esnasında kameranıza farklı efektler uygulayarak karşı tarafa sıra dışı bir görüntü göstermektedir.


Aynı anda birden fazla kişi ile kameralı görüşebilir ücretsiz sitemizden indirebilirsiniz. Sınırsız bir kullanım hizmeti sağlar. Bunu kaydetme programı ile birlikte kullanınca hatalar alabiliyor,donmalar ve ses il görüntü uyuşmazlığı yaşayabiliyoruz.


Anlık mesajlaşma programları için hazırlanmış olan bu programa aracılığıyla sanal web kamerası kullanabiliyorsunuz. Hatta aynı zamanda birden çok mesajlaşma programıyla aynı anda çalışabiliyor. Görüntüler, arka planlar, geçişler, tarih ve saat veya çizimler üzerine yerleştirebileceğiniz nesneler ve tonlarca efekt vardır. Doğru seçildiginde sağ köşede ikon belirir. Bundan sonra otomatik olarak ayarlar tamamlanmış olacaktır.


Manycam indir

Research and publish the best content. Videolarınızı ve fotoğraflarınızı inanılmaz kamera efektleri ve grafik ekleyebilirsiniz. Kamera ile komik filtreler vb. Bilgisayarı profesyonel kalitede canlı video prodüksiyon stüdyosuna dönüştürür. Sohbet uygulamarında, web yayıncılığında, seminer vb.


Skype veya camfrog gibi anlık sohbet programlarıyla uyumlu çalışabilmektedir. Video değiştirme özelliği sayesinde anlık görüşme yaptığınız kişilere sizin görüntünüz. Uygulama içindeki efektler sayesinden arkadaşlarınızı karşısına farklı çıkabilirsiniz.


Günümüzde oldukça yaygın olan web kamera ile görüşme hayatımızda önemli bir yer tutmuştur. Yazılım, web kamerası aynı anda birkaç sohbet araçları kullanarak yardımcı olur. Program anlık görüntülü. Sosyal Medya: Takipçiler Takip Et.


So why not upload a peice software today, share with others and get rewarded! Ekranın alt kısmında kalıcı görünen söyleyerek bir filigran değişen tipine göre sınıflandırılır. Ama sadece anlık mesajlaşma programlarında çalışmakta. Bu program aynı anda birden fazla anlık mesajlaşma programında çalışabilmekte.


Manycam indir

Ayrıca video akışı için özel efektler ekleyebilir, hareketsiz bir görüntü veya bir film dosyası ile webcam video içeriği değiştirebilir veya gerçek zamanlı olarak masaüstüne. Add text to your webcam video window with any application. Add cool animations to your video window.


Show your local day and date in your video window. Crack Pro Full Free Download.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar