21 Mart 2014 Cuma

Düşman ile ilgili anlamlı sözler

Sayfamızdaki düşmanlık ile ilgili anlamlı sözleri facebook, twitter ve whatsapp iIe paylaşabilirsiniz. Akrabalar arasındaki düşmanlık, ormandaki ateş gibidir. Bir düşman çok, yüz dost azdır.


Konumuzu beğeneceğinizi ve faydalanacağınızı umuyoruz. Bu güzel sayfamızda sizler için düşman ile ilgili söylenmiş en güzel sözleri hazırladık. Bilemezsin kim dost kim düşman.


Bazen tuttuğun eldir seni arkandan vuran. Thomas Jefferson Dört şey vardır ki, en azını dahi hor görmemek gerekir: Yangın, hastalık, düşman, borç. Beydeba Mert bir düşman, tırnıklayan bir dosttan daha iyidir.


Sizin de düşmanınız var ise onlar için anlamlı sözler söylemek isterseniz bu sayfamızdaki sözler işinizi görecektir. Yine ünlü isimlerin düşmanlarla ilgili söylediği sözlerde sayfamızda yer alıyor. Her ne olursa olsun düşman kazanmak insana hiç bir şey. Anlamlı Sözler, Anlamlı Mesajlar, Kısa Anlamlı Sözler sayfasında bulunmaktasınız, Sizde Anlamlı Söz eklemek istiyorsanız yorum bölümünü kullanabilirsiniz.


Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Bu makalemizde düşmanla ilgili sözler derledik. Dostunuz olduğu zamanlarda sizde olmayan özelliklerden bahseden,düşman olduktan sonra sende olmayan kötü şeyleride söyleyebilir. Düşmanlık ile ilgili sözler.


En Anlamlı Sözler ve Mesajlar Sitesi. Bu sayfada at ile ilgili sözler bulacaksınız. Kızılderili Özdeyişi Bir genç kızın en büyük düşmanı, ona sevgi sözü eden delikanlıdır.


Akıllı düşman, akılsız dosttan hayırlıdır. Dostu severim ama, düşman da işe yarar, Dost gücümü gösterir, düşman da ödevimi. Güzel Anlamlı Sözler Sevgiliye, Etkileyici Sozler, Anlamlı Aşk Sözleri bulabilirsiniz. Dostluk ve Arkadaşlık Sözleri ve mesajlarının yer aldığı sayfamızı hemen ziyaret et, en iyi dostluk ile ilgili sözleri sevdiklerinle paylaş.


Unutamamak İle İlgili Anlamlı Sözler. Ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan. Günü İle İlgili Özlü Sözler. Yenilik İle İlgili Sözler.


Anlamlı Sözler sayfamızda Anlamlı Güzel Sözler, güzel sözler, en anlamlı sözler i bulabilir sosyal paylaşım platformlarında paylaşabilirsiniz. Bize hakiki dostlar lazım, çakal her yerde var. Bir insanı ve tüm insanlığı ihtiva eder. Dost dediğin senin olmadığın yerde, seni savunan’dır. Anlamlı sözler ve manalı sözleri facebook, whatsapp, instagram gibi sosyal medyadan sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.


Düşman ile ilgili anlamlı sözler

Etkileyici özlü sözler, Güzel sözler kısa ve öz, Özlü sözler anlamlı sözler, Güzel anlamlı özlü sözler, Aşırı anlamlı sözleri yazımız da bulabileceksiniz. Hatta belkide hiç duymadıklarınız bile olacaktır. Temmuz hain darbe girişiminin 3. Ayrıca dini sözler yazımızda da ilginizi çekebilecek sözler bulabilirsiniz. Cehennem düşüncesi bile korkutur insanı. Dünya İle İlgili Sözler.


Dost isterseniz bırakın dostlarınız sizi geçsin. Dostlukla ilgili islami güzel sözler anlamlı Dostlarınla öyle yaşa ki düşman olduğunda hakkında söyleyecek sözü olmasın. Ağırdır sevgilerim her yürek taşıyamaz!


Düşman ile ilgili anlamlı sözler

Büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz! Sonsuza dektir dostluğum her insana değmez! Geçmişten günümüze bazı insanlar diğerleri arasından sıyrılarak gelmişler ki, bunların isimlerini yüz yıllar geçmesine rağmen hala duyuyoruz. Dostun sana düşmanlık eder haset ve kinini dışarı vurursa senden yüz çevirdi diye feryat etme.


Kendini ahmak ve bilgisiz hale düşürme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar