19 Mart 2014 Çarşamba

Arkadaşlık sözleri

Arkadaşlık sözleri

Benim arkadaşlık sözlerimde yayınlansın diyorsanız yorum kısmından yazıp bizlere iletebilirsiniz. Sizin İçin bu yazımızda ünlülerden Dostluk Sözleri derlemeye çalıştık. Arkadaşlıklar zaman içinde gelişir.


Biz arkadaşlarımızı çiçek gibi cebimizde değil kurşun yarası gibi kalbimizde saklarız. Ayrıca kardeşlik sözleri yazısının da ilginizi çekebilecek sözler bulmanız mümkün. Ağaç büyütmek istiyorsan tohum ekeceksin, arkadaş edinmek istiyorsan önce kendini yetiştireceksin. Her insan iyi, güzel, mutlu veya hüzünlü olduğu anları paylaşabileceği bir dost veya arkadaş ister. Hayatımızdaki bu özel insanlara karşı duyduğumuz muhabbet ve yakınlık bu insanların hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu gösterir.


Karşılıklı olduğu zaman da en güzel dostluklar doğar. Bu sayfada dostluk ve arkadaşlık sözlerini bulacaksınız. Bu güzel ve kısa arkadaşlık sözleri sayesinde dostlarınızın değerini daha iyi anlamanıza yardımcı olacağımızı düşünüyoruz. Gözümüzden kaçan veya burada olmasını istediğiniz sözleri yorum bölümünden paylaşarak bizlere destek olabilirsiniz.


Bu sayfamızda arkadaşlık sözleri , arkadaşlık sözleri kısa, arkadaşlık ile ilgili sözler, arkadaş için güzel sözler, arkadaşlıkla ilgili güzel sözler, arkadaşla ilgili sözleri bulabilirsiniz. Bu sözleri arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. HerkesIe arkadaşIık yapın ama sadece erdemIi kişiIerIe dost oIun. En güzel sözlerle sizleri buluşturmaya devam ediyoruz.


Bugün de sevdiğiniz dostlarınıza ya da arkadaşlarınıza yollayabileceğiniz, söyleyebileceğiniz en güzel arkadaşlık sözlerini derledik. Güzel arkadaşlık sözleri ile siz de en yakın arkadaşınızı mutlu edebilirsiniz. Anlamlı arkadaşlık sözleri , özel günlerde arkadaşınıza güzel bir hediye olacaktır. Etiketler: arkadaş sözleri, arkadaşlık sözleri , arkadaşlıkla ilgili sözler, dost sözleri, dostluk sözleri, dostlukla ilgili sözler. Bunlar Da İlginizi Çekebilir.


Nobel Edebiyat Ödüllü Yazarın Okumanız Gereken Kitapları Okumanız Gereken Rus Edebiyatı Eseri Charles Bukowski’nin Sözleri ve Kitapları. Hayatımız boyunca etrafımızdan çevremizden değişik değişik insanlar geçer ve aralarından bazıları bizler dost olurlar. Bu yazımızda anlamlı dostluk sözleri damar olanlarından eklenmiş ayrıca dostluk ile ilgili sözler yine bu sayfamızda bulunmaktadır.


Birde burada yazdığımız uzun dostluk sözleri. Diğer sitelerde yer almayan arkadaşlık sözleri gibi güzel sözler konusunda büyük bir veritabanı oluşturmayı planlıyoruz. Dostluk Sözleri sayfamızda tarih boyunca yaşamış önemli düşünürlerin arkadaşlık hakkında yazmış oldukları etkileyici yazıları okuyabilirsiniz. Herkesle arkadaşlık yapın ama sadece erdemli kişilerle dost olun. En yakın arkadaşınız için düşünülmüş en özel arkadaşlık sözleri ile karşınızdayız!


Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karşılaşırlar. Aşk kendinden emin bir şekilde sorar: Ben senden daha candan ve daha yakınım. Sen niye varsın ki bu dünyada?


Kim ne derse desin bazen bağınızın asla kopmayacağı insanlar çıkar karşınıza. Her şeye rağmen hele ki o günde sen varken… Sen ağır olursan bende hafif olurum. Bizde kardeşlik ölümü bilip yanında kalmaktır!


Arkadaşlık sözleri

Umarım, bu yazıdaki İngilizce dostluk sözleri, İngilizce arkadaşlık sözleri , arkadaşlık üzerine güzel sözler ingilizce sizler için faydalı olur. Yeni konumuzda Dostluk sözleri ve en yeni dostluk üzerine yazılmış, paylaşılmış anlamlı sözleri bulabilirsiniz. En güncel dostluk sözlerine ve dostluk mesajlarına yer verdiğimiz yazmızda gerçek hayatdan bir çok anıyı canlandıracak. Sayfamızda kimi zaman kardeşten bile öte olan, hayatımızın her anında yanımızda olan kişiler yani dostlarımız ile ilgili sözlere yer vermekteyiz. Komik arkadaşlık sözleri kesinlikle gülümsemenize neden olacak ve size bazı arkadaşlarınızı hatırlatacaktır.


Onların hayatlarımızdaki varlıkları bize yolumuza devam edebilmek için gerekli olan ivmeyi, gücü ve isteği sağlamaktadır. Gerçek dostlаr yıldızlar gibidir kаrаnlık çökünce ortaya çıkarlar… Biri olmalı varlığını daima bildiğin kendini güvеndе hissttiğin. Sayfamızda Dostluk Sözleri, Dostluk Mesajları, Dostluk İle İlgili Sözleri bulabilir facebook, twitter gibi sosyal ağlarda paylaşabilir dost ve arkadaşlarınıza mesaj olarak gönderebilirsiniz.


Duygular vardır anlatılamayan, Sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan. Gül kokusu akşamlarda dost hasreti yaşadık belki yeri geldi ayrılıklara ağladık ama kalbimizde yaşattığımız dostluğumuzu asla unutmadık. Baki dostluk adına nice dilekler vardır.


Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar