24 Mart 2014 Pazartesi

Suna pekuysal kamburu

Belki de uykumda gözlerime Nuri Bilge Ceylan kamerası taktılar. Suna Pekuysal kamburu yla dolaşıyorum. Sanki dünyam rengârenkken şimdi sepya, sarı siyah.


Uzun sessizlikler, diyalogsuz geçen dakikalar ve sonra bir iç çekmesi durumundan bahsediyorum. Her oyununda ve filminde. Tiyatromuzun duayenlerinden,yani çınarlarından biri gitti.


Kültür Sanat Etkinlikleri, Konser Tiyatro Sergi Fuar Eğlence Festival Yarışma Gösteri Spor Opera Atölye Kurs Görsel Sanatlar. Ağaçtan bıçakla koparıp alınan bu gav parçaları sıcak su ile kaynatılmasının ardından kurumaya bırakılır, ardından da küçücük parçalar halinde koparılıp çakmak taşı aracılığı ile, ateş yakmada kullanılırmış. Yılın En İyi Komedi Oyunu Sahnede! Bilet Fiyatları: Tam TL, Öğrenci TL AHUDUDU Tiyatro Kare Ekim 20. Melek Baykal, yıllar sonra bu oyunla sahneye dönüyor.


Sinema, Türk Filmleri, vizyondakiler, diziler ve fragman Portalınız. Burada yerli ve yabancı film, dizi bilgilerini bulabilir, oyuncular hakkında bilgi sahibi olabilir, yorum yapabilir, seans bilgilerini öğrenebilir ve fragman izleyebilirsiniz. Nedim Saban da uzun yıllar sonra sahneye oyunun delisi rolüyle dönüyor. Ama sonra bir de baktım herkesin hayatını anlatan kitaplar çıktı.


Yeni anayasa şart diyorlar fakat bir süre sonra olmazsa olmaz kartlarını gösteriyorlar. Kimse ilk üç maddeyle ne sorununuz var dememeli. TÜRK SİNEMASINDA 1YIL “Sinema öyle bir keşiftir ki. MERKEZ NETBANK Suna Çiçek TEL.


HARBİYE NETBANK Hüseyin Altıntaş TEL. CAGALOGLU NETBANK Turgut Sayın TEL. ANTALYA NETBANK Dilek Hapoğlu TEL. Birçok ülkede karikatür müzesi, karikatürcüler derneği yok.


Kötülerin kötüsü ceyar, karısı sueellen, dizi de en sevilen kiŠi anne bayan ellie, dizinin sevilen erkeklerinden boby, karısı pam, en küçük ewing lucy ve ölen baba jock ile petrolcü ewing ailesini konu alan dizimizde bir iyi kahraman da kahya ray idi sanırım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar