24 Mart 2014 Pazartesi

Iki kanka sözleri

Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz. Tatil bitti, okullar başlayalı bir hafta oldu. Yürek umutlara gebe olduğundan beri, dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi gönlümüz darağacındayken bile, küsüp dostlarımızı sevmeyi unutmadık biz! Kanka Sözleri Kısa ve Anlaml. Kan kardeşinden gelen kanka üzerine söylenmiş güzel sözleri burada bulacaksınız.


Söz ve müziği kendisine ait olan İki Aşık şarkısı DMC etiketiyle sevenlerinin karşısına çıktı. Ersay Üner İki Aşık şarkı sözleri ve dinleme bağlantıları internet sitemiz sozlerisozu. Beğeneceğinizi umuyoruz. Aşk Sözleri ve Aşk Mesajlarının yer aldığı sayfamızda bulunmaktasınız, Güzel Aşk Sözleri Etkileyici Aşk İle İlgili Sözler Sevgiliye Harika Aşk Sözleri’ni sevdiklerinle paylaşabilir, yorum ve söz ekleme bölümlerinden sayfamıza katkına bulunabilirsiniz. Sen nasıl bir insansın böyle kanka, masallar diyarından mı geldin de girdin hayatıma?


Bildiğim bütün dünyanın bir yalandan ibaret olduğu zamanlarda, iyi ki benim yanımda sen varsın kanka. Dostluk yalnızlıktan kurtulmak demektir. Böylece bir dostluğun hakikati de bu sayede yansıtılmış olmaktadır. KaNkA – İyi ki Varsın sözleri, KaNkA – İyi ki Varsın şarkı söz. Yaşanmamış saysam ben her şeyi herkesi affederim iki gözüm, canım yalanların içinde gençliğimizi mahvedelim yarın da var sanıp xdüşün.


Iki kanka sözleri

Her sınav bırakır izini. Aşk için ölünür diyen sen Bundan sonra iki artı iki dört desen Yalan tüm söylediklerin Duruşun bakışın gülüşün yalan Ve onca yılın ardından senden Geriye tek kalan yalan. Yalan yalan her sözün yalan Sende benim gibi ateşlerde yan Beni sevdiğin yalan. Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler bağrına taş basarsın acılar bir gün diner giden gitsin aldırma yangınlarda söner sakın bakma arkana krallar önde gider.


Gün gelir bir gün yanlız kalırsan akı verirse iki damla gözyaşı gözünden canlanırsa anıların birden bire beni hatırla. KANKA Ayriligin adini Kalbimi yazdim Neden iciyorsun diye sorma Sen hic Asik olmadin mi kanka Neden agliyorsun diye sorma sorma bosver gitsin be. Aranızın iyi olduğu ve sizi eğlendiren arkadaşlarınıza söyleyebileceğiniz en güzel resimli çılgın kanka sözleri ‘ni derledik.


Arkadaşlar her zaman bizi güldürebilen, çılgınlıklar yapmamıza ortak olan kişilerdir. Etrafınızda olan kankalarınıza güzel sözler söyleyebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızda. Sen kalp hirsizi oldugun için,bense tanriyi birakip sana taptigim için.


Hayatta iki kör taniyorum;1si senden baskasini görmeyen ben,2. Gunesin buz tuttugu yerde bir alev gorursen o bil ki yanliz senin icin yanan kalbimdir. Bazen kanka kelimesinin” kanki” olarakta kullanıldığını görebiliriz.


Gülmek varken sürat aşmak niye, güldürmek varken ağlatmak niye, güzel sözler söylemek varken, kalpleri kırmak niye? Akı verirse iki damla gözyaşı gözünden canlanırsa anıların birden bire beni hatırla. Hiç kimse bir arkadaş kaybedecek kadar zengin değildir. En yeni en güzel en anlamlı sözlerin yer aldığı bu muhteşem sözler sitesinde sizler için şimdi de kanka sözleri hazırladık. Bu güzel kanka sözlerini whatsapp ya da kısa sms ile ya da dilerseniz sosyal medyadan paylaşın.


Sayfadaki sevgili ile ilgili anlamlı sözleri facebook, twitter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile paylaşın. Dert ortağı olmak, birlikte gülmek, birlikte ağlamaktır. Yani sevgili olmak, tek hayatı iki kişi yaşamaktır. Fight Kulüp Rap Sözleri – Killa Hakan, Ben Fero, Ceza, Ezhel. Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!


Nereye gidiyon be kanka daha karpuz kesecedik, muhabbet edip iki lafın belini kıracaktık. Herkesi canınız zannedersiniz. Hepimiz aşık olmak, aşkımıza karşılık alıp mutlu olmak isteriz. Bu yüzden şairler, yazarlar, sanatçılar, bir.


Umarız en güzel, aradığınız, kalpten gelen Aşk Sözleri Kısa bu yazıda karşınıza çıkar. En Güzel Aşk Sözleri Kısa ve Öz. Aşkın aritmetiğinde, bir artı bir eşittir her şeydir, ve iki eksi bir ise hiçbir şey demektir.


Sen aslında kulağıma değil, gönlüme fısıldadın. Bir şey görebiliyor musun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar