28 Mart 2014 Cuma

Hayat arkadaşı arıyorum

Girin, siz de hayat arkadaşınızı hemen bulun! Bu arkadaşlık kısa süreli bir arkadaşlık değil bir ömür sürecek bir arkadaşlıktır. Daha önce bir evlilik geçirmiş bir bayanım artık evlilik düşünmüyorum ama kendime bir hayat arkadaşı arıyorum çünkü artık yalnız vakit geçirmek beni bunalıma sürüklemeye başladı. Herhangi bir maddi sıkıntım yoktur ve kendi halimde yaşayan biriyim arkadaşlar ve bu yüzde erkek arkadaş istiyorum belki bu sefer benim de erkek arkadaşım olur diye arkadaşlık ilanları üzerinde hayat arkadaşı arıyorum diyebilirim. Hadi o zaman benimle tanışmak isterseniz bana mesajlarınız ve telefon numaranız ile kısa ve.


Hayat arkadaşı arıyorum

Numarını versene güzel kız. Beni anlayacak, beni sevecek ve benimle bütün hayatını paylaşabilecek bir hayat arkadaşı arıyorum. Bir kızım bir oğlum var.


Kızım üniversite okuyor edirnede onun yanındayım. Kafa dengi ortama ayak uydurabilen kolay adepte olan yabancilik cekmeyen güvenilir birisiyim istanbuldan 30. Selamun aleykum herkese Allahın rahmeti bereketi üzerinizde olsun.


Hayat arkadaşı arıyorum

Allah yolunda olan Vakit namazını kılan beni imanla Allah yolunda seven bir. Aslında mutluyum da ama bir de sıcak bir yuva, özel bir eş olsa hayatımda fena olmaz diye düşünüyorum. Bu yüzden de ben sadece hayatımı arkadaş olabilecek, ömürlük bir sevgili arıyorum diyebilirim. Eminim benim gibi düşünen bir çok erkek ve bayan vardır. Sonuçta evlilik artık günümüzde çok gerekli bir durum değil.


Artık insanlar evlenmeden de birlikte yaşayabiliyorlar. Ben de bu şekilde bir hayat kurmak istiyorum. Ciddi hayat arkadaşı arıyorum.


Artık bu sanal alem de hayat arkadaşı arıyorum diyen erkekler ve bayanlar soluğu arkadaşlık siteleri de alıyorlar. Aradığınız arkadaşı Çapkın Kızlar hayat arkadaşı arıyorum ile bulamazsanız hiç bir yerde bulamazsınız demektir! Beni hayata bağlayacak ve tekrar guvenmeyi ogretecek özel bir kadın arıyorum. Aradığım herangi bir özellik yok tek istediğim en küçük şeylerden bile mutlu olmayı bilen ve benimle herşeyi paylaşabilen bir kadın.


WhatsApp cevap bekliyorum. Bu alanda göndermiş olduğunuz mesajlar tüm ziyaretçiler tarafından görüntülenebilir. Tamamen ücretsiz instagram hileleri ile tanışın ve kendinize hemen hayat arkadaşı bulun. Kendini yalnız hisseden ve evlenmek isteyen erkekler ve bayanlar hayat arkadasi ariyorum diyerek bu dertten yakınırlar. Oysa hayat arkadaşı bulmak sanıldığı kadar kolay değildir.


Koca bir hayatı onunla paylaşmaya hazır hissediyorsanız, bu işe hazırsınız demektir. Ayilem Konyali daha once hic evlenmedim kismet olmadi. Bayanım erkek arkadaş arıyorum diyen bayanların resimli arkadaşlık ilanları yer almaktadır, yüzlerce bayan arasından beğendiğinizle ücretsiz bedava tanıştıran. Aydından oturuyorum Evlilik amaçlı bayan arkadaş arıyorum bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.


Arkadaş arıyorum ücretsiz ve çok kolay ciddi seviyeli mobil arkadaşlık ilanları bulma sitesi mesajlaşmak bedava. Kader Arkadaşı Arıyorum. Mutlu olmak istiyorsan eger. 'da Ferdi Tayfur'un tüm albümlerinin yayınlandığı tek kanal!


Erkek arkadaş arıyorum diyenlerin ilan sitesinde telefon numaranızı bırakarak yeni bir hayat yolunda ilk adımı atabilirsiniz, herkesin telefon numarası yayınlanmamaktadır! Hayat mükemmelle mükemmel olur. Yanlız yaşıyorum, maddi durumum iyi, çok şükür. Kendime bir eş arıyorum Evlenip, boşanmış olması çocuğunun olması önemli değil. Ailemden yıllardır ayrı yaşıyorum.


Kendi kararlarımı kendim alıyorum. Sadece Almanya içinden bir bayanla tanışmak. Merhaba ben Ferit yaşındayım.


Saygı ve dürüstlükle hayatı paylaşabileceğim gezip eğlenebileceğim hayatı dolu dolu yaşayabileceğim kavga ve gürültüden uzak sadece saygının ön planda olduğu hayat arkadaşı arıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar