28 Mart 2014 Cuma

Uçhisar canlı müzik

Disko sevenler için ayrı, rock sevenler için ayrı barlar ve şarap evi mekanlarının yanında, ateş başında otururken canlı müzik dinleyebileceğiniz yerlerde de eğlenebiliyorsunuz. Bu mekanlarda eğlence hız kesmeden. Yİ Partide il başkanlığına Uçhisar’ın eski MHP’li Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ın getirilmesi kesinleşti. Peki Karaaslan ile partide ne değişir? Gülşehir gül kokuları arasında.


Uçhisar canlı müzik

Bazı akşamlar canlı müzik bulunan tesiste, odalarda ve tüm ortak alanlarda ücretsiz Wi-Fi erişim hizmeti mevcuttur. Akustik canlı müzik keyfi ile eğlenceye davet ediyoruz. Shuttel servisimiz mevcuttur. Her cuma saat süren canlı müzik için giriş ücreti alınmıyor.


Uçhisar Belediyesi tarafından, Uçhisar Belediyesi Düğün Salonu’nda Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe çok sayıda Uçhisarlı katıldı. Uçhisar Kalesinin hemen dibinde duran bu pansiyonu işletiyorum. Bu pansiyonun iki tane terası bulunmaktadır. Bu kasaba Nevşehire sadece km uzaklıktadır.


Uçhisar canlı müzik

Geçtiğimiz hafta atladık uçağa. Yaklaşık bir saatlik bir uçuştan sonra, ver elini Nevşehir! Genellikle turistler için yapılan Türk geceleri var. Yemekli sema faslı ile başlayan akşam, Türkiye’nin farklı bölgelerinden folklorik danslar, Oryantal gösterileri, Canlı Müzik ile devam ediyor.


Uçhisar yada Avanos’ta bunun örneklerine rastlamanız mümkün. Turumuz ortalama Saat kadar sürmektedir. Başlıca gideceğimiz lokasyonlar Paşabağ Zelve Bölgesi, Devrent vadisi , Aşk vadisi , Uçhisar ve Güvercinlik vadisi , Göreme ve Ortahisar Panorama.


Kapadokya Çadır Festivali Gün Batımı. Yapılan bir eserin içi ne kadar mükemmel ise dış çevre bakımından da bir o kadar bakımlı olmak zorundadır. Spa’sı ile konuklarına eşsiz bir yaz tatili vaad ediyor. Dünyanın en iyi FOUR SEASONS otelinden biri.


Siz de kendi güvenliğiniz ve diğer kullanıcıların daha sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için, satın almak istediğiniz ürünü teslim almadan ön ödeme yapmamaya, avans ya da kapora ödememeye özen gösteriniz. Geceleri canlı müzik dinlemek isterseniz, adresiniz Göreme’de bulunan One way kafe olabilir. Yok biz kopmak istiyoruz, şöyle kurtlarımızı dökelim diyorsanız, Ürgüp’te bulunan Prokopi Plus gece kulübüne gidebilirsiniz. Uçhisar kalesinin hemen arka kısmında bulunan Çiko’nun yerinde, çayınızı yudumlayarak cevizli. Nevşehir Merkez Slow Müzik Radyoları Canlı Radyo Dinle radyolari listesi burada Nevşehir Merkez Slow Müzik Radyoları Canlı Radyo Dinle türünde pop arabeks ozgun fantazi yabanci yayin yapan radyolar listesi tikla dinle.


Uçhisar canlı müzik

Programa katılan tüm davetlilere karanfil verildi ve program canlı müzik eşliğinde devam etti. Grup Atmaca’nın canlı müziği eşliğinde keyifli vakit geçiren davetliler, Mısır semahı gösterisini de izledi. Cafe Wood’da canlı müzik keyfi başladı. Harem Cappadocia otelinde mi konaklamak istiyorsun? Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap!


Ibrahim Tatlıses - Her Demet Zalım Felek. Bahçe, havuz ve Uçhisar manzaralı 1odamızda merkezi ısıtmasoğutma, her odada kablosuz internet bağlantısı, özel kasa, minibar, saç kurutma makinesi, dış hatlı telefon, uydu yayını TV, havlu. Göreme-Uçhisar vadilerini okumak için buraya tıklayınız). Bu yıl Uçhisar, Göreme ve Ortahisar belediyelerinin desteğiyle bu üç kasabaya yayılan Cappadox kapsamında canlı müzik, çağdaş sanat sergisi, sanat performansları, atölyeler, gastronomi tadımları, açık hava yürüyüşleri, bisiklet turları, koşu, yoga ve meditasyondan oluşan toplam 1etkinlik, çağdaş sanat.


Soğuk kış gecelerinde odun ateşi ile şarap keyfi yapılabilen Göreme Pasha Cafe, canlı müzik ve bol eğlence ile Şaziye, nostaljik müzikleri ve lezzetli yemekleri ile Pumpkin Göreme Restaurant and Art Gallery ve sıra dışı deokrasyonu, jakuzili odaları ve otantik ortamı ile kaya otelleri romantizm arayanları cezbediyor. Ottoman Cafe Restaurant Nevşehir mekanının telefon ve adres bilgilerini bulabilir, müşteri yorum ve değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Dilerseniz sizde değerlendirme de bulunup, yorum yazabilirsiniz. Kamp Alanına Dönüş Kamp Alanında Akşam Yemeği 21. Kamp Ateşi Etrafındaki Aktiviteler ve Canlı Müzik İçin Buluşma.


Uyanma – Gündoğumu ile Beraber Balonların İzlenmesi 07.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar