19 Mart 2014 Çarşamba

Ehlibeyt derneği başkanı

AK Parti Şişli İlçe Başkanı Ö. Diyanet İşleri Başkanlığı Kerbela Ve Şehitleri Anma Program. BAHARİYE MEVLEVİHANESİNDE MUHARREM İFTARI. Ehlibeyt Alimleri Derneği. MİHRAP TV RSS İLETİŞİM HAKKIMIZDA Twitter FACEBOOK ANASAYFA. Ziyarette Albayrak’a, Hz.


Ali’nin kılıcı Zülfikar’ın bir benzeri hediye edildi. Asuri Derneği Başkanı: Trump’ın kararı akılsızlıktır. Hakkı Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulunduIğdır Üniversitesi’nin geçtiğimiz günlerde düzenlediği “5. Ali Kemal Kayanç dikkat çekici önemli açıklamalarda bulundu.


Mehmet Görmez, İslam dünyasında yaşanan mezhep çatışmalarına son verilmesi için çağrıda bulundu. HİÇ BİRİ DAHA ÖNEMLİ DEĞİL” İslam coğrafyasında yaşanan sorunlara hiçbir müminin sessiz. Gözü dönmüş Siyonist İsrail masum insanları öldürüyor. Yapacağımız basın açıklamasına herkes davetlidir.


Ehlibeyt derneği başkanı

Dünya da bunu seyrediyor. Devlet Su İşleri (DSİ) 24. Amacımız, bu gelenekleri yaşatmaktır” dedi. BAŞKAN MÜJDECİ’DEN ANLAMLI MESAJ Hasankeyf’te İmam Abdullah’ı.


Pursaklar Müftülüğüne bağlı Hafızlık Takip Komisyonu tarafından hafızlığa istidadı ile ilgili mülakata alınacaktır. Zehra Ana Iğdır Kermesi Büyük İlgi Gördü Zehra Ana Iğdır Temsilciliği tarafından düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü. Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen programa Ayetullah Sistani’nin Türkiye bürosu temsilcisi ve Genel Müdürü Rahmi Onurşan, Kars il Müftüsü Mehmet Genç, basın mensupları ve ehlibeyt sevenleri katıldı. Program ehlibeyt derneği yönetimindeki bir görevli tarafından selamlama yapıldı. Türlerine göre faaliyet gösteren dernekler arasında en çok mesleki ve dayanışma dernekleri bulunuyor.


GMK BULVARI - NİLÜFER APT. NO:4KAT:- adresinden ulaşabilirsiniz. Dernek Başkanı Ali İhsan Hasırlı ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Demirtaş’ı ziyaretlerinde,. Masum sadece özgürlük isteyen düşünen insanları Suudi yönetimi muhalefet diye idam etmiştir. Bu kabul edilebilir bir olay değildir.


Kendi koltuklarını korumak için idamları gerçekleştiren Suudi yönetimine maalesef Şeytan ABD ve. Hüseynin peygamber efendimiz Hz. Alevilik üzerine yaptığı çalışmalarla bilinen Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Doç.


Ehlibeyt derneği başkanı

STANBUL EHL-İ BEYT İLİM YAYMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ Hasan KANAATLI Yön. Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz? Tüm son aramalar silinecek. Ahder - Ahlaki Değerlerimizi Koruma ve Gençleri Topluma Kazandırma Derneği.


Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yetkilileri, Pursaklar Müftüsü, Pursaklar Belediye Başkanı, Pursaklar Kaymakamı ve Siz değerli halkımızın yoğun katılımıyla tüm. TebDer Kurucu Başkanı Temel eğitim alanındaki kurs programımız ilahiyat, felsefe ve bilim bilgilerinin bir kısmını öğrenme ve toplumsal bilinçlenme sürecine katkı sunma amacındadır. Herkesin her yerden her zaman katılabileceği kurslarımız bireyin kendi zaman ayarlamaları, bağımsız çalışma programları destekli olup.


Cemevi caminin alternatifi değildir. Turan, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in herkesi kucaklayan tavırlarını takdir ettiklerini söyledi.


Gerçekleşen ziyarette Dergahın dedesi Seyid Sinan Boztepe, Ulusder üyesi gençlerle yakından ilgilenerek dergah ve İslam felsefesi hakkında önemli bilgiler verdi. Yeni dönemin size ve ekibinize hayırlı olmasını, Çerkezköy için faydalı ve güzel işler yapmaya devam. EHLİBEYT DERGAHI ZİYARET EDİLDİ Ulusal Gençlik Derneği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar