26 Mart 2014 Çarşamba

Izmir urla hava durumu

Urla, gelecek haftanın hava durumu. Hava durumu günlük İzmir Urla. Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir. Site güncellenmesi dakikada bir yapılır.


Izmir urla hava durumu

Sitemiz Türkiye’nin güncel hava durumu tahminlerini eksiksiz bir biçimde sunmaktadır. Urla: İzmir hava durumu bilgileri, bugünkü ve günlük hava durumu, meteoroloji ve hava şartları hakkında en son haberler için Havadurumu. En yüksek hava sıcaklığı C, en düşük hava sıcaklığı ise C olacağı tahmin ediliyor.


Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri. URLA güncel hava durumu ve Ağustos ayı günlük ve saatlik hava tahminleri.


URLA sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. MeteoTrend: Bugün, yarın ve hafta için İzmir hava durumu. Gün doğumu ve gün batımı saatleri. Urla için bölgesel hava durumu.


The Weather Channel ve Weather. Köyümüzün bugün ve önümüzdeki gün boyunca hava durumu nasıl olacak? Aşağıda yer alan hava durumu verileri Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğünün web sitesinden anlık olarak alınmaktadır. Street view ile boyutlu turlayın. Güneşli olması bekleniyor.


Pazar günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek 33° derece ve en. Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda İzmir’i hafta içi yağmur bekliyor. Sıcaklıklarda yine kısmen de olsa düşüş yaşanacak. En güncel hava durumu bilgileri sitemizde yer almaktadır.


Bilgilerimiz dakikada bir güncellenmektedir. Get AccuWeather alerts right in your browser! Herşeyden önce izmir merkeze çok yakın. Kumu ve denizi rahatsız etmiyor.


Karantina adası manzarası şahane. Kuzeyinde Ege Denizi, güneyinde Düden Körfezi ve Seferihisar ilçesi, batısında Çeşme ilçesi, doğusunda ise Güzelbahçe ilçesi yer almaktadır. New York Miami Los Angeles Konumunuz için tarama yapın TÜRKÇE °F. Rüzgar kağıt toz ve küçük parçalar yükseltir. Yaprakları olmadan ağaçları Kaya ve ince dalları.


Bu mesafe aracınızla tahmini olarak dakika sürecektir. Seyahat ettiğiniz araç benzinli ise ortalama olarak 17. Lt benzin tüketeceksiniz. Uçak Biletleri Restoranlar Yapılacak Şeyler.


TL, benzinli bir araç için 35. Soğuk hava hafta sonu da devam ederken, pazartesi günü termometreler eksiyi görecek. Son dakika İzmir urla hava durumu haberleri, yerel haber portalı. Ayrıca önümüzdeki gün hava nasıl olacak? En düşük hava sıcaklığı gece olan hava derecesini göstermektedir, en yüksek hava sıcaklığı ise gün içindeki en yüksek tahmini olabilecek hava sıcaklığı derecesidir.


Yarın °C, Cuma Günü °C, Cumartesi Günü °C, Pazar Günü °C, Pazartesi Günü °C olarak belirtilmiştir. Yeşil renk ile belirtilen yol güzergahları akıcı trafiğe sahiptir ve kırmızıya doğru renk değiştiren yollar ise trafik sıkışıklığına sahip olan yolları göstermektedir. Sitemizdeki mgm havadurumu tahminleri, ile gunlukten sonra 1-derece farklı olabilir.


Yaklaşan günlerin hava durumu tahminlerinin de tutatlılık oranı artar. Meteoroloji hava durumu tahminlerinde son günün tahminleri saatlik olarak raporlanır. Site hava kalitesi olarak İzmir e gore daha yuksek kaliteli havaya sahip.


Mübadelede Girit’ten İzmir’e İlk Adım” etkinliğinde buluştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar