24 Mart 2014 Pazartesi

Ankara büyükşehir belediyesi asfalt parası kalktımı

Ankara büyükşehir belediyesi asfalt parası kalktımı

Asfalt katılım bedeli taşınmazların emlak vergi değerinin 2’ sini geçmeyecek şekilde tarh ve tahakkuk edilip, mükelleflere tebliğ edilmektedir. Tebligatı almak istemeyen mükellef bilgileri ise, ilgili Muhtarlığa veya Gazete yolu ile ilanen tebliğ olmaktadır. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ.


Ankara büyükşehir belediyesi asfalt parası kalktımı

Bu konu kamuoyunda uzun süre tartışılmıştı. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, yasa gereği (24Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu 86-94. maddeleri) alınan asfalt katılım paylarının, bu yıldan itibaren dökümü yapılacak olan asfaltlardan alınmaması kararlaştırıldı. Melih Gökçek’in Ankara’da yurttaşları bezdiren uygulamalarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Gökçek şimdi de belediyenin döktüğü asfalt için ev sahiplerine ‘asfalt parası’nı ödemeleri için ihbarname gönderdi.


PTAL OLDU Bugün ihbarname gelmiş 5lira asfalt parası. Asfalt Parası Vergisi , peşin ödemede indirim. Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen ihbarnameler ile yüksek rakamlı asfalt katılım payları ile karşı karşıya kalan Bağlıca sakinleri, bu duruma tepki göstermişti. KENT KART ücret tarifeleri “tam” biniş ücretleri Otobüs, Metro, Vapur ve Banliyöda TL. Merkezde dakika içinde 2. Türk Parası Kıymetini Koruma hakkındaki sayılı karara ilişkin ekim.


Ankara büyükşehir belediyesi asfalt parası kalktımı

Ankara da ikamet eden iki gerçek kişinin birlikte kurdukları Mersin Serbest bölge de faaliyette bulunan Kollektif şirket var. KDV yönünden ihracaat istisnası ve serbest bölge kazanç istisnası var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar