10 Nisan 2015 Cuma

Ikys bana özel bilgilerim

E-Posta adresinizi giriniz ve aktivasyon mailini bekleyiniz. E-posta adresinize gelen linke tıklayınız Açılan formda kimlik bilgilerinizi giriniz ve kayıt işleminizi tamamlayınız. Bana Özel Kısmında ise Özlük Bilgilerinize ve Personel ile ilgili detaylı bilgilerinize ulaşabiliyorsunuz.


KYS ile Yapılan bazı işlemler. Diyanetin Yeni Oluşturduğu EHYS üzerinden Yapılmaktadır. EHYS Üzerinden İse Yaz Kuran Kursları ve Diğer Düzenlenen kurslar ile ilgili Öğrenci kayıt işlemleri ve Kurs açıp. KYS sayfanızı açın kullanıcı ve parolanızı güvenlik numarasını girdikten sonra aşağıdaki işlemleri adım adım anlattığım gibi girerseniz daha kolay olacaktır.


Bana Özel - Bilgilerim - İrtibat menüsünden ilk önce açılan sayfada sağda güncelleyi tıklayın, önce ev adresi bölümüne. Dhys diye yeni bir sistem açıldı dediler ama sadece bana özel var. Dhys eski şifreniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz. Eğer Şifrenizi bilmiyorsanız veya unuttuysanız tanımlı e-mailinizden yeni şifrenizi alabileceksiniz.


DİBBYS programını açmaya çalışırken sürekli bana Oturumunuzun süresi dolduğu için Oturumunuz otomotik olarak kapanmıştır. Evet arkadaşlar asaletin tastik olması için il müftülüğüyle görüşmeme sonucunda bana bayram sonrası bir aylık kursa geleceksiniz dedi. In accordance with Information Technology Resources Usage memorandum released on March 200 the CC restricts IP access of a computer connected to the METU campus backbone network when reasons like virus detection etc. Bu uygulama, sizin yerinize başka bir kişinin şifre alıp adınıza işlem yapmasının önüne geçilmesi için gerekmektedir.


Devlet Kapısı üzerinden verilen hizmetler yüksek güvenlik seviyesi gerektirdiğinden, şifreler başvuru sahipleri için özel olarak oluşturulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar