14 Nisan 2015 Salı

Yabancılarla konuşmak için uygulamalar

Yabancılarla konuşmak için uygulamalar

Bu açıdan yabancı dil öğrenme sürecinizi en iyi şekilde planlamanıza destek olacak materyaller, kurslar, eğitimler ve yardımcı kaynaklara sahip mobil uygulamalar, istediğiniz her an ulaşabileceğiniz destekleyici modüller arasındadır. Yazımızda sizler için yabancı dil öğrenmenize yardımcı olacak mobil uygulamaya yer. Yabancılarla konuşmak bizi neden mutlu eder?


Yabancılarla konuşmak için uygulamalar

Günlük hayatımızı oldukça kolaylaştıran mobil uygulamalar, dil öğrenmemize yardımcı oluyor. Ingilizcem yabancılarla konuşmak için müsait ve yeterli. Bende biraz daha geliştirmek için başkalarıyla konuşmak istiyorum.


Konyadanyım Mevlana müzesine gidip konusuyorum turistlerle haftada bir falan. Acaba android için böyle bir chat uygulaması varmı? Seyahat ederken yabancılarla tanışabilmene yardımcı olacak web siteleri ve uygulamalar arasından en sevdiklerimizi burada bulabilirsin. Yerel halktan insanlarla sohbet.


Seyahat ederken yeni insanlarla tanışmak için en basit yöntem yabancılarla sohbet etmektir ama bu çoğunlukla göründüğünden daha zordur. Sizde yabancı arkadaşlarla tanışmak hatta yabancılarla chat yapmak istiyorsanız o halde sizleri için özel olarak. Bu dil çevirmeni ile kolay konuşmaları. Küreselleşen dünyada artık mühendislikte küresel boyutta yaşanıyor. Is the number one destination for online dating with more dates than any other dating or personals site.


It is not easy for women to find a good man, and to be honest it is not easy for a man to find a good woman. Yeni bir dil öğrenmek zor olabilir. Sürece yardımcı olabilecek çeşitli araçlar var. Size yeni bir dil öğretemeyiz, ancak süreci daha kolay bir hale getirecek bazı araçlar bulmanıza yardımcı olabiliriz. Android için en iyi dil öğrenme uygulamaları!


Uygulamalar ile Gerçekten İngilizce Konuşmayı Öğrenebilir miyiz? Elbette, bir İngilizce partneriyle birlikte yüz yüze konuşma pratiği yapmak İngilizce konuşmayı öğrenmek için harika bir yol. Fakat bu, kendi başına İngilizce öğrenemeyeceğin anlamına gelmiyor. Supiki ile yabancılarla konuşmak zorunda kalmadan,.


Ancak, yine de mobil uygulamaların belki de en çok kullanıldığı alanlardan biri yine de eğlence. Ben yabancılarla konuşmak için kullanıyordum sonra sildim. Fena bir uygulama değil.


Tesekkurler, bende yabancilarla konusmayi severim interpals kullaniyorum sende kullanabilirsin. Favori TV kanalınızı söyler misiniz? Eğer, “İnternetten tanımadığım insanlarla konuşmak bana göre değil” diyorsan Cleverbot tam sana göre.


Cleverbot’ta senin gibi dil öğrenmek ve yazışma pratiği yapmak isteyenler için hazırlanmış akıllı cevap mekanizması bulunuyor. Yani İngilizce yazışmalarını biriyle değil, bilgisayarla yapıyorsun. Bermuda sadece bir ekran kaydırmasıyla dünyanın herhangi bir yerinden rastgele bir arkadaş bulmanı sağlayan bir uygulamadır.


Yabancılarla konuşmak için uygulamalar

Burada yeni insanlarla tanışabilir, yaşam ve kültür hakkında konuşabilirsin, belki dünyanın diğer ucundan yeni arkadaşlar sahibi olabilirsin. Yeni diller öğrenebilir, onlarla kendini geliştirebilir ve yeni arkadaşlarınla beraber farklı yetenekler. Yabancilarla tanisma uygulamasi - How to get a good woman. Find single man in the US with online dating.


Looking for romance in all the wrong places? Now, try the right place. Register and search over million singles: chat.


Free to join to find a man and meet a man online who is single and hunt for you. Men looking for a man - Women looking for a woman. Sizinle göz te­masında bulunan (ve bunu yaptıklarında gözlerinizi asla kaçır­mayın) herhangi birisiyle sohbet edin. Zararlı olmayan şöyle so­rularla başlayabilirsiniz: Bu sabahki yolculuğunuz nasıl geçti? BBC sadece bir haber servisi değil aynı zamanda tipik bir akademi.


Web sitelerinde yayınlanan çok özel makaleler sayesinde akademik seviyede bilgiler edinmek mümkün. Uzun yıllardır devam eden BBC Dil Eğitimi programı sayesinde ziyaretçilerine ingilizceyi öğrenme fırsatı sunuyor. Uygulamayı reklamlarına rağmen genel olarak tavsiye ederim, çünkü birileriyle konuşmak için oldukça zahmetsiz ve kolay bir yol sunmuşlar, gerçek insanlarla konuşmak onlardan İngilizce konusunda geri dönüş almak bence oldukça önemli, ve bu programda da aradığınız geri dönüşleri bulabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar