22 Mart 2016 Salı

Ahimesutta inşaat firmasından satılık daireler

Firmasından Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! Hürriyet Emlak Endeksi verilerine göre Ankara ilinde son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 8. Ankara satılık konut fiyatları ortalama metrekare bazında 18TL oldu. Ahi Mesut Satılık Daire İlanları Ve Fiyatları Hürriyet Emlak'ta! Sahibinden Veya Emlakçıdan; 1+ 2+ 3+ Geniş Cepheli Ve Merkezi Daireler İçin Tıklayın!


Bölgede yapı stokunun da artması açısından talebe yönelik inşaat firmaları ilçeyi mercek altına almış durumda. Etimesgut satılık teraslı daireler ilanları da oldukça tercih edilenler arasında yer alıyor. Ayrıca bölgeye ulaşım da kolaylaşmıştır. Nearby realtors realty services. CEYKA EMLAK Atakent Mah 14sok 94c, Etimesgut.


Altinev Gayrimenkul MELİH GÖKÇEK BULVARI, Yenikent. Ay-Han Emlak Ofisi Temizlik Dekorasyon Hizmetleri Elvankent 14. SİNCANDA SATILIK ULTRA LÜKS DAİRELER BU ÖZELLİKLERDE BU FİYATLARA BULAMAZSINIZ ÖZELLİLKLER. AHİMESUTTA SATILIK SÜPERLÜX TERAS ⭐️ NARÇIN İNŞAAT Sağlam Temellere Atılan İmza.


Etimesgut Yatırım Yapmak İsteyenler İçin İdeal Bir Yer: Şehre uzakta yer alan ve değerlenen yerlerden bir diğeri de Etimesgut. Bu bölgede bulunan daireler uzun yıllar uygun fiyat skalası içerisinde satışa sunuluyordu. Zingat, yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru evi bulmanızı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar