21 Mart 2016 Pazartesi

Ingilizce hayvan tanıtımı

Hayvan isminin üzerine tıklayınız. Kurt tanıtımı-İngilizce Kurtun özellikleri. Açıklamayı aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. Zürafalar hakkında bilgi veren Zürafanın tanıtımı zürafaların özellikleri zürafa hakkında ingilizce tanıtım yazısı.


Zürafa tanıtımı-İngilizce Zürafanın özellikleri Giraffes are the tallest land animals on earth. It is capable of flying for long distances over the sea. There are elephant trunk.


Elephants have a very large body of. Lions are the second largest big cat species in the world – Aslanlar dünyada kedigillerden en büyük 2. Male lions have manes and they are generally larger than the females – Erkek aslanların yeleleri vardır ve dişilerden daha iridirler. Eğer sitemizden faydalanan bir İngilizce öğretmeni iseniz lütfen siz de kendi hazırladığınız yazılı sorularını, çalışma kağıtlarını, slaytları, kelime listelerini, etkinlikleri döküman yükle sayfasından paylaşınız. They are found in sub-Saharan Africa, the Middle East, parts of China, India, Siberia, and Southeast Asia. Leopards are a threatened species due to loss of habitat, loss of prey, and over.


Ingilizce hayvan tanıtımı

ARI TANITIMI VE ÖZELLİKLERİ. Filler çok büyük bir vücuda sahiptir. Aşağıda İngilizce hayvan ve evcil hayvanlar ile ilgili kelimeleri bulabilirsiniz.


Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri. The Golden Eagle, Aquila chrysaetos, is a magnificent bird of prey that lives in North America, much of Eurasia, and the far north of Africa. These migratory birds live in mountains, canyons, scrub, and grasslands. Successful-Parrot The parrots are a broad order of more than 3birds.


Online abone olup dersleri izlemeye başlayabilirsiniz. Dino Lingo dan yepyeni bir video klip. NGİLİZCE ÖDEV YARDIMCISI. The Cape Hunting Dog (or African Wild Dog) is a rare wild dog that wanders the plains, grasslands and lowland forests of Africa.


It is a very social animal that lives in groups. These wild dogs can run over mph (km per hour). Zebranın ingilizce tanıtımı.


Each zebra has its own unique pattern of distinctive stripes, just as humans have their own unique pattern of fingerprints. Within a her zebras tend to stay together in. AT tanıtımı-İngilizce Atın Özellikleri.


Horse is a domestic animal with legs, big head and a tail. At ayağı , büyük bir kafası ve kuyruğu olan evcil bir hayvandır. The largest ever recorded tualimforum.


Ingilizce hayvan tanıtımı

Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Türkçe online sözlük Tureng. Arı sokmaları çok acılı olabilir. She had never seen a polar bear before she went to Alaska.


O, Alaska’ya gitmeden önce hiç kutup ayısı görmemişti. The camel is a large animal. It has very tall legs and a long neck. It does not look so beautiful. It can walk and run easily in desert.


Ingilizce hayvan tanıtımı

This is why the camel is called the ship of the desert. Paylaşımı için Ayşe Nisa Çörtük adlı kullanıcımıza teşekkür ederiz. Böyle konuların ve başarılı anlatımların lütfen devamı gelsin.


Etiketler : domestic animals, evcil hayvan ingilizce, evcil hayvanların açıklamları, evcil hayvanların isimleri, evcil hayvanların özellikleri, Hazırlayan : Özge. Bu sayfadaki tüm İngilizce kelimeleri sesli olarak işitebilirsiniz — kelimeye tıklayarak dinleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar