22 Mart 2016 Salı

Fazıl say akıngüç auditorium 8 ocak

Say, öğrenimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı ve Düsseldorf Schumann Akademisi’nde tamamladı. Etkinlik sezonunun ikinci yarısına da yine dopdolu bir rehber hazırlayarak giriyoruz. Mutlu, sağlıklı ve sanat dolu bir yıl olsun!


Biletix - Eglenceye giris biletiniz. Türkiye müzik tarihinin modern ozanı Barış Manço’nun şarkıları, sanatçının doğum günü olan Ocak Cumartesi akşamı Barış Manço Hayatımı Değiştirdi etkinliğiyle Babylon. Foursquare menggunakan cookie untuk memberikanmu pengalaman terbaik, menyesuaikan iklan yang kamu lihat, membantu pengiklan mengukur hasil kampanye iklan mereka. Halkbank, Barış Manço 7’den 77’ye Doludizgin Barış ve Sevgi Derneği ile Kadıköy Belediyesi’nin “Barış ve Sevgi Haftası” adıyla organize ettiği etkinlikler, Ocak gecesi başlayıp Şubat akşamına kadar devam edecek.


En popüler Sezen Aksu şarkılarını İKÜ Türkçe Pop Grubu sizin için söyleyecek! Eşlik etmenizi bekliyoruz, mutlaka gelin. Mart Perşembe günü saat 20. KÜ Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde bugün saat 20. Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium’da bugün saat 21.


Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı. Fazıl Say – Patricia Kopatchinskaja” konseri izlenebilir. Osman Hamdi Bey ve Amerikalılar: Arkeoloji, Diplomasi, Sanat sergisi Ocak’a kadar Pera Müzesi’nde. Paker ve Elçin Acun’un sergileri Ocak’a kadar Gallery LiNART’ta. Avni Öztopçu’nun sergisi Ocak’a kadar Mine Sanat Galerisi Nişantaşı’nda.


Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında etkinlik gösteren ve Zorlu Çocuk Tiyatrosu tarafından bir sosyal sorumluluk projesi olarak sahnelenen, Prof. Ice Station Antarcticae isimli sergisi Ocak 2012’ye kadar Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde. Değişikliği Sergisi Ocak 2012’ye kadar Santralistanbul Ana Galeri’de.


Publishing platform for digital magazines, interactive publications and online catalogs. Convert documents to beautiful publications and share them worldwide.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar