25 Mart 2016 Cuma

Dell garanti

Bu yardım, e-posta desteğini de içerir. Aşağıda belirtilen durumlarda cihaz garanti kapsamı dışında kalmaktadır. Garanti uzatma, daha yüksek servis seviyesine geçme, Uluslararası garanti, Kurulum Servisleri ve diğer başarılı servislerden yararlanabilirsiniz. Bu sayfa üzerinden işlem yapmaya başladığınızda ekranınızda sizden istenilen bir kod olduğunu gözlemleyeceksiniz. Canada may come with a limited hardware warranty anywhere from days to years of coverage, the most typical being year.


Dell garanti

Express kodu, Model bilgisi, Garanti başlangıç, Garanti bitiş zamanı,. Bilgisayarınız ile ilgili garanti bilgilerini bulmak için bu belgede verilen yöntemleri kullanın. Bu arada ben dell den kere servis alan müşterisinin değişim hakkı olduğunu biliyordum ama malesef dell in öyle bir durumu yok garanti kapsamında isterseniz kere kere servis alın tüketici mahkemesine başvurup ordan haklı olduğunuza dair bir karar çıkmadığı sürece aldığınız ürün değiştirilmiyor bilgilerinize! Aslında cihazınızı satın alırken garantisinin ne olduğunu iyi sorgulamanız gerekmekte.


Garanti uzatma işlemini müşterimizin ihtiyacına bağlı olarak Yıl, Yıl ve Yıl olacak şekilde fiyatlandırıyoruz. Notebook batarya, Notebook adaptör, Notebook klavye vb. Yıl Garanti Kapsamında teslim edilmektedir. Stok Kontrolü Garanti Süreci Hakkında Bilgi İçin Teknik Servisimizle irtibata geçmeniz yeterli olacaktır. Aynı fiyat aralığından dell ile birçok marka (özellikle asus, lenovo) karşılaştırıldığında bu forumda şöyle bir izlenim seziliniyor.


Sadece şu kapağı açınca garanti gidiyorlar dediler ya o sıkıntı benim için kesin kapağı açınca SSD , HDD ve RAM takviyesinde garanti gitmiyorsa açarım ben takviye. Cihazınız anlaşmalı kargo firması tarafından ücretsiz olarak servis merkezine iletilir ve size istediğiniz yere geri iade eder. Dell, Yeniliklerin Markası. Garanti bilgisayarın fabrika çıkışlı bozuk olduğunu kabul ettiği halde DOA raporu vermiyor.


Merhaba arkadaşlar ilginç bir olay geldi başıma. Düşünsenize eğer laptopu garantiye vermiş olsaydım ay boyunca işlerimden geri kalacaktım. Ama bu sayede sadece günde sorunum çözüldü. Buradan Dell’e koca bir alkış lütfen. En uygun fiyat ve ödeme koşulları ile dell-satis.


Dell garanti

Aynı zamanda sunucu ve diğer ağ birleşenleri, veri depolama donanımı, yazılım, ve KDA (PDA) gibi yan bileþenler üreten firma, dünya genelinde 100. Batarya arızası nedeni ile dell müşteri hizmetlerini aradım. Garanti süresi yıl olduğu halde bataryalar için yıldan sonra değiştirme yapamadıklarından bahsettiler.


Resmi yazı istedim, böyle bir yazı veremeyeceklerini söylediler. Firmamızda yapılan tüm onarımlar için yapılan işleme göre 3-6-ve aya kadar GARANTİ verilmektedir. Geniş Marka ve Ürün Yelpazesi. Dünyanın en güçlü bilişim ve teknoloji markalarını ülkemizde temsil ediyor, tüm ürünlerine erişim sağlayan güvenilir iş ortağınız oluyoruz.


Dell Bilgisayar Garanti Süresi. Yazılım desteği dahil değildir. Servis, yalnızca tek bir olay bazında verilir. Garanti stickeri olmayan garanti bandrolü yırtık vidaların açıldığı tespit edilmiş cihazlar garanti dışıdır. Ayrıca Her Müşteriye Bu durum sözlü olarak anlatılır.


HQ işlemciyi kullanıyor. Alienware uzay çağı modelleri. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Garanti: Yıl Yerinde Garanti (Ertesi iş günü müdahale).


Daha önce yerli bir markadan laptop kullandım. Bunu lenovo ile görüşmen gerekir. Bazısı sorun yapmazken bazısı yapabiliyor.


Bant koymadıklarına göre büyük ihtimal sorun yapmıyorlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar