24 Mart 2016 Perşembe

Istanbul nüfusu 23 milyon

Bu nüfus verisi, eski yıllarıdaki nüfus artış hızlarına göre tahmini hesaplanmıştır. STANBUL NÜFUSU MİLYON 9muhtarlıkta yapılan incelemede, İstanbul’da milyon kişinin kayıtlı olduğu saptandı. Ayrıntılı olarak incelenen milyon kişiden milyon 7bininin ise mükerrer kayıtlı olduğu anlaşıldı. Türkiye nüfusu yılda kat artış gösterdi. Bütçemizi geçtiğimiz yıla göre yüzde 1artırdık.


Istanbul nüfusu 23 milyon

Belediyemize bağlı kuruluşlar, yani İETT ve İSKİ ile toplam bütçemiz milyar 8milyon liraya ulaşıyor. Avrupa’nın en büyük mega şehrinden biri olup dünyanın tarihsel ve kültürel anlamda en önemli şehirlerinden biridir. Yıl yıl istanbul nüfusu için tıklayın.


Lütfen verileri güncelleyin en fazla olacağı milyondur. TÜİK tarafından açıklanan nüfusu ise milyon. Hava yolu ile geliş yüzde 2arttı. Metropolitan alan olarak 3milyon nüfusu barındıran Tokyo, açık farkla dünyanın en büyük şehri olma özelliğini sürdürüyor. En kalabalık il, milyon bin 2kişilik.


Istanbul nüfusu 23 milyon

Nüfus ilk kez milyonu aştı. Erkek nüfus milyon 1bin 9kişi olurken, kadın nüfus milyon 8bin 9kişi oldu. Bu hesapla İstanbul, yılın son günlerinde milyonu geçecek. Galeriler Videolar Yazarlar SONDAKİKA. Ankara yaklaşık ay önce milyonu.


Dünyada kaç milyon insan var? TÜİK projeksiyonlarına göre tepeli kentin nüfusunun. STANBUL’UN NÜFUSU MİLYON ISPARTA’NIN NÜFUSU 3BİN. Son yılda milyon kişinin eklendiği nüfusu ile 1ülkeyi.


Bu veri ışığında İstanbul, en çok nüfusa sahip olan il oldu. En yüksek nüfusa sahip ilk beş il sıralamasında ise bir değişiklik olmayacak. Peki, İstanbul’da durumlar nasıl? Geçen yılın aynı döneminde bu rakamın milyon 3bin kişi olduğu gözönüne alınırsa yılda İstanbul nüfusuna 2bin kişi daha katılacak. GÜNDEM 23:- Bayram arifesinde trafik kazaları can ald.


Antalya’nın nüfusu bir yıl önceye göre yüzde 2artarak milyon 4bin 3olurken, Manavgat’ın nüfusu ise binde 1artarak 2bin 5oldu. Bir önceki yıla göre milyon 1bin 3kişi arttı. Delhi, milyon ve Bombay 2milyon üzeri nüfusa sahiptir. AK Parti Adayı Şükrü Başdeğirmen, Atatürk Parkı, Gül Köşkü gibi belediye işletmelerine yönelik. Bu, ülkenin yüzde 15’i demek.


Dersim, bin 1kişiyle nüfusun en az olduğu kent. Bu tarihten itibaren azalmaya başlayacak olan. Erkek nüfusun oranı yüzde 5(milyon bin 6kişi), kadın nüfusun oranı ise yüzde 4(milyon 7bin 2kişi) oldu.


Sultanbeylinin nüfusu 82. Buna göre, toplam nüfusun. Arnavutköyün nüfusu ise 21. Buradaki Şanghay nüfusu aynen İstanbul’da olduğu gibi kent nüfusunu yansıtmaktadır.


Eğer metropol alan değil de kent merkezi esas alınacak olursa dünyanın en kalabalık şehri Şanghay olacaktır. Bulgaristan yüzde 2ile ilk sırayı aldı. STANBUL’DA YAŞAM ORTALAMASI TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE! Nisan Baskılı Tişört Hediye Ettiler.


Yıllar içinde nüfusu kat artan İstanbul şimdilerde yoğun trafik ve plansız şehirleşme sorunlarıyla boğuşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar