31 Mart 2016 Perşembe

Beşiktaş arnavutköy satılık villa

Beşiktaş satılık villa fiyatları. TL arasında değişmektedir. Bebek Mahallesi satılık villa fiyatları. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 35. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır.


Kiralık daire, konut, işyeri gayrimenkulleri kiralama hizmeti vermektedir. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Satılık ev İstanbul ilanlarına goz atın! Müstakil villa ev, yalı, toplu konut daire yapılarının anahtar teslimi proje restorasyonu çalışmasını yapıyoruz. Detaylı Bilgi İçin Songül Kapukaya İle İletişime Geçin.


ADET YAN YANA TARLA MUHTEŞEM BİR YATIRIM. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Akmerkez karşısı Nispetiye cad.


Beşiktaş arnavutköy satılık villa

Balkonu hareket sensorlu ışık alrm sistemine sahip. SAKLI ÖZLEMLERİ UYANDIRAN GİZLİ BAHÇE… VİLLA GİZLİ BAHÇE İLE İSTANBUL’UN İÇİNDE İSTANBUL’DAN UZAK! Tuzla Aydınlı Bölgesi’nde Gizli Bahçe Villa projesinde İstanbul’un içinde İstanbul’dan uzak bir hayat varBahçeniz size ait.


Bir taraftan BOĞAZ, bir taraftan yeşilin her tonunu yakalayacağınız doğa manzaralıdır ! Yeniköy Mahallesi içinde, ikinci el satılık ARSAMI SATIYORUM - Eyüp Bilgin tarafından Yeniköy Mahallesi içinde paylaşılmış ARSAMI SATIYORUM. HAVALANINA KM KANAL İSTANBUL PROJESİNE ÇOK YAKIN Arsayı kolayca bulabilirsiniz. KİRALIK VE SATILIK İHTİYACTAN DOLAYI SATIŞ 3. Bunu E-postayla Gönder BlogThis!


Kocaeli Başiskele ACİLL SATILIK YEŞİLLE MAVİNİN BU. Tadilat yapılan muadil evlerin kira getirileri ila bin tl civarındadır. Yapılan havalimanı, kanal istanbul ve 3. Bu bölgeler içinde, satılık daire kiralık daire, satılık ofis kiralık ofis, satılık plaza kiralık plaza, satılık plaza katı kiralık plaza katı, satılık villa kiralık villa, satılık işmerkezi kiralık işmerkezi, ayrıca kat karşılığı veya satılık arsa hizmet verdiğimiz emlak türlerini kapsar.


ARNAVUTKÖY OSMANLI KONAKLARINDA 8metre ARSA İÇİNDE VİLLA. Ofis ve Ev sahibi olmak için sizlere yardımcı olacak deneyimli ve güler yüzlü çalışanlarımız ile tüm soru ve sorunlarınıza en hızlı yanıt bulabileceksiniz. Arzum Gayrimenkul ve Arzum Emlak web sitesi.


Beşiktaş arnavutköy satılık villa

Arnavutköy’de arsam veya tarlam yok demeyin ! RE/MAX STORE, Emlak ve Gayrimenkul Hizmetlerine Hoşgeldiniz. Didimde satılık yazlık, altınkumda denize yakın yazlık, didim merkezde satılık daire, akbükte deniz manzaralı villa, altinkum villa, didim villa, didimde yatırımlık arsalar, didimde satılık yazlık evler ve daha birçok konuda sizlere profesyonel emlak ve yatırım hizmetleri sunmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar