23 Mart 2016 Çarşamba

Bademli koyu nerede

Denizde metrelerde gitseniz bile berrak suyu hiç bitmez ve muhteşem temizliği sizleri kendine hayran bırakır. Son zamanlarda popülaritesi çok fazla arttığı için İzmir’den gelen günü birlikçiler özellikle hafta sonları sıklıkla gelmektedir. Aradığınız yer hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bademli’ye Nasıl Gidilir?


Bademli koyu nerede

Keşfedilmemiş, sakin yerlere gitmek istiyorsanız eğer, özel araç ile seyahat etmek biraz zorunluluk gibi oluyor ne yazık ki. Hayıtlı Koyu ↪ Pissa Plajı. Biz Egelililer tarafından bile fazla bilinmeyen, yöre halkının da pek keşfedilmesini istemediği bir cennet burası adeta. Bembeyaz kumları, turkuaz renkli denizi ile Killik’de denizden çıkmak istemeyeceğinize eminiz.


Dikili ilçesine bağlıdır. Pissa Koyu‘nun, oranın en ünlü ve en güzel denizine sahip olduğunu öğrendikten sonra Pissa’ya doğru ilerledik. Doğu gps koordinatlarıdır.


Akvaryum koyu tam olarak bu iki adanın ortasında yer alıyor. Denizin rengi, temizliğini ne kadar anlatsak yetmez, aşağıda fotoğraflarla paylaşacağız. Burada denizin rengi diğer plajlar gibi tropik bir görüntüde değil ama suyu inanılmaz berrak. Ege’de şirin mi şirin bir köy anladığınız üzere.


Zindancık Koyu ve Plajına ulaşmak için toplu taşıma veya hususi aracınızı kullanabilirsiniz. Gezi Rehberi hakkında bilgiler vereceğiz. Rahmetli Mahmut Turk me nog Lind and a biliyorum bademlerde pazar gunleri kahvalti yapmak ,gozleme yemek insani farkli kiliyor tum bademli halkina selamlarimla.


Bilmediğiniz çiçekçiler yerine, her zaman aynı kalitede hizmet veren ve sizleri de sevdiklerinizi de hayal. Bodrum Koyu’na nasıl gidilir? Dönüşte plajdaki tesise fotoğrafı göstererek nerede olabileceğini sorduk. Nereye bağlı olduğunu bulun. Aramış olduğunuz yerin nereye bağlı, nerede olduğunu bulabilirsiniz.


Kabak Koyu’nda Nerede Kalınır? Yenibiriş ile kolayca ilan verebilir, aradığınız adaya. Bölgede ağaç evler, bungalovlar, çadırlar, yoga ve meditasyon aktiviteleri bulunmaktadır. Kamp alanında elektrik ve su bulunmakta olup, kamp ücretine sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dâhildir. Kendi çadırınızla da giderek koyda konaklamanız mümkündür.


Denizin dibini metrelerce gitseniz dahi görmeniz mümkün ve denizi nerdeyse yılın her zamanı bir çarşaf gibi. Firmanızı ücretsiz eklemek veya tüm liste için tıklayınız. Beyaz kumu, berraklığı, sakinliği, doğallığı, mavinin her tonu mıuhteşem. Otelleri (Çandarlı’da Nerede Kalınır?) Bu görsel ile daha çok Çandarlı’da nerede kalınmaz demek istiyorum.


DİKİLİ SOTES TATİL KÖYÜ KAMPI NEREDE? Kalem Adası’nın hemen yanında yer alıyor burası. Uluslararası Çiçek ile sevdikleriniz nerede olursa olsun, onlara çiçek göndermek bir tık ötenizde. Yeşil ve mavinin buluştuğu koyun karşısında Garip ve Kalem adaları yer alır.


Bademli koyu nerede

Bundan sonra yapmamız gereken Olivia Resort tabelalarını takip edip otelin otoparkını bulmaktı. Tabi her zaman olduğu gibi bu konuda da söyleyeceklerimiz var. Gaziantep’e ulaşım ve şehirde konaklama alternatiflerini anlattığımız bu yazımızda, Gaziantep Nerede, Nasıl Gidilir ve Nerede Kalınır detaylı bilgilerle anlattık. Fazla vakit kaybetmeden başlıyoruz.


Yanlışlıklardan dolayı Oteliletisim. Akbük Doğa Kamping Kamp Alanı, Gökova Akbük. Gökova Körfezi Akbük Koyu yerel birisiyle konuşmadan, ya da bir şekilde Akyaka’yı ararken kaybolmadan bulmanızın çok zor olduğu bir yer. Nerede kalınır diye soruyorsanız, tabiki BADEMLİ OTEL deriz.


Online rezervasyon yaptırın, uygun fiyatlı tatil fırsatını kaçırmayın. Bu ada fiyatlar biraz tuzlu olsa da gezilmek için ideal bir tatil yeridir. Gideros Koyu’nda Nerede Konaklanır ? Burada bulunan evleri kiralama imkânınız da bulunuyor. Ben size Cide’de bulunan Salapurya Otel’ini tanıtacağım. Bunlar, çağdaş turizme göre oldukça basit tesisler.


Başını sokacak bir yer arayanlar için sığınılacak birer liman durumundalar ancak huzurlu ve keyifli tatil yapmak isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap vermekten çok uzak tesisler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar