25 Mart 2016 Cuma

Windows 7 format atma usb

Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Web sayfamızda resimli anlatımı da mevcuttur. Dilerseniz web sayfamızdan da tak.


Windows 7 format atma usb

Yapacağınız tek işlem usb belleğinizi takıp, aşağıda belirteceğim komutları girmeniz. Videoyu izleyerek gerekli adımları izleyip, işlemi daha kolay gerçekleştirebilirsiniz. USB’den Format Atma Adımları: Öncelikle bilgisayarınıza USB belleğinizi takınız. Bunun için çeşitli programlar var ben size tanesinden bahsedeceğim. Yapmamız gereken windows işletim sisteminin yolunu gösterip programı çalıştırmak olacak.


USB aracılığı ile nasıl kurulacağını inceleyeceğiz. GB USB bellek ya da DVD-R ve bir W. Usb bellek ile format atma konusu oldukça basit ve uğraşsızdır. Usb’den format atma windows 1 xp, windows ve benzeri işletim sistemlerinde geçerlidir.


Format atma programı olan rufus oldukça kullanışlı ve kolay bir programdır. USB içerisinde Ugibi ek bir partition varsa bunu silmeniz gerekiyor ki bu çok önemli. Program çok küçük mb civarı ve ücretsizdir. Burada en üsteki yerden usb diskimizi seçiyoruz.


Altta Auto Format tikini işaretleyip FATveya NTFS dosya sistemi ile formatlıyoruz. Netbook sistemler gibi optik sürücüsüne sahip olmayan sistemler için bu büyük bir avantaj. Yapmanız gereken tek şey sizlere adım adım anlatacağımız yöntemi aynen uygulamak ve kurulumu da USN bellekten başlatmak. Artık cd ve dvdler kullanılmıyor pek.


Windows 7 format atma usb

Hatta netbooklarda dvd-rom’lar yok. ISO’dan Linux önyüklemeli USB oluşturmada da en uç hızlardadır. Aracın resmi dayfası ise burada. Rufus Format USB Nasıl Hazırlanır? Seç düğmesine bastıktan sonra: İndirdiğiniz iso dosyasını seçin.


Disk Bölüm Düzeni” altında GPT seçeneğini seçin. Bu gibi yararlı konuların tamamına Sıkça Sorulan Sorular (SSS) alanımızdan ulaşabilirsiniz. Bu konumuzda ise usb ile xp kurmayı öğrenicez. Flash Diskten Format Atma – 2. Defender uyarısına evet demeniz gerekebilir.


Karşımıza çıkan yerden USB mizi seçiyoruz. Benden bu kadar iyi uzmanim. Resimli anlatımı sırası ile yapmanız ve takıldığınız yerde videomuzu izlemeniz çözüme ulaştıracaktır.


Bu usb bellek ile windows kurulumu yapabilirsiniz. Merhabalar, bu yazımızda usb ile windows kurulumunu gerçekleştirmek üzere usb bellek hazırlayacağız. Komut sistemini açıyoruz.


Merhaba arkadaşlar, bu yazımızda gerçekten çok işe yarayan bir program paylaşmak istedim. Birçok kişi halen daha format DVD si hazırlamakta ve sürekli olarak DVD ye para vermekte ayrıca çizilince de mecburen çöpe atılıyor. Windows DVD USB İle Format Atma ! Size anlatmak istiyorum windowsnasil usb sticki boot fähig yapip ve fotmat atabiliriz. Flas bellekten başlatacaksak bu kez usb diski seçiyoruz. Değerli dostlar herkese selamlar olsun.


Bu yazımızda USB ile format nasıl atılır ? GB kapasitesi olan bir flash bellek alınız. Bu basit yöntem ile hızlıca USB belleğiniz ile bilgisayarınıza format atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar