28 Mart 2016 Pazartesi

Ibis otel eskişehir

Ibis otel eskişehir

TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Hotel Eskisehir otelinde mi konaklamak istiyorsun?


Tesis oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Oda servisi hizmeti bulunmaktadır. Oda resimlerini ve fiyatlarını inceleyin. Ibis Eskisehir is located right in city centre. Otel yorumlarını okuyun.


Hotel is surrounded by shops, restaurants, entertainment areas and is very close to two main universities and military base in city. Modern bir iç mekan dizaynına sahip yıldızlı bu tesisin tüm ortak kullanım mekanlarında ve aydınlık konaklama birimlerinde yüksek hızda Wi - Fi erişimli kablosuz internet ağı vardır. Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Yaz taili için otel rezervasyonları, konaklamalı ve günübirlik kültür turları, uçak bileti ve şehir otelleri gibi ana konularda hizmet vermektedir. Erken rezervasyon fırsatları için sitemizi ziyaret edin.


Ancak kalmayı planladığım otelin daha dışını görür görmez vazgeçtim ve başka bir yer arayışındayken ibis otele rastgeldim. Tasigo Hotels Eskisehir Bademlik Termal Hotel otelinde mi konaklamak istiyorsun? Kurumsal hizmet yapısı ve profesyonel çalışma kadrosu ile seçkin, ekonomik, tatil yerleri, tur paketleri ve en ucuz rezervasyon fiyatı sunan acentamız Heryerden Tatil geçtiğimiz yıllarda yurt içi turları, yurt içi kültür turları, yurt içi otel rezervasyonları, yurt dışı turları, uçak.


Porsuk Çayı’na yakınlığı ile dikkat çeken otel konukseverliği ile gönlünüzde bir taht kuracak. Konumunun merkezde olması , yemekleri, güleryüzü, odaların rahatlıgı, manzarası ve temizliği harikaydı. Yaş Çocuk Ücretsiz İndirim. Eskişehir fiyatları, resimleri ve yorumları bulunuyor. Ucuz tatil otelleri ve şehir otelleri için odanı şimdi ayır ödemesini otelde yap.


Bu otel ücretsiz Wi-Fi erişiminin yanı sıra klima ve uydu TV. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin, yorum yazın ve puan verin. Sevdiklerinizle tatilin tadını çıkarın. Tüm kredi kartlarına taksit imkanı.


Son dakika indirimli fiyatlardan yararlanmak için hemen bizi arayın. Yatakları bu kadar kötü olan baka bir otel daha görmedim. Bu kadar mı altyapınız yetersiz? Hotel İbis Eskisehir haritası, telefonu ve uydu görüntüsü.


Sizi de farklı bir deneyimi keşfetmeniz için bekliyoruz. Modernity Hotel ile konfor, hizmet ve seyahat beklentileriniz değişecek. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır.


Bakımlı, konforlu, temiz ve güler yüzlü personeli ile size benzersiz bir hizmet sunmaktadırlar. Acıktığınız da ise otelin Work-In restoranında ki sevdiğiniz malzemelerden oluşturduğunuz kendi Asya yemeğinizi yiyerek doyuma ulaşabilirsiniz. Kurum misafirlerine bina içerisinde toplam 1adet oda imkanı sunmaktadır.


Konak ilçesi Alsancak Mahallesi’nde yer alan otel, Alsancak Garı ve Alsancak Limanı’na yakınlığıyla da dikkat çekmektedir. Klasik konaklama hizmeti veren yerlerden ayrılarak şık mekanlarda davet vermek isteyenlere özel olarak tasarlanmış davet alanı ve restaurantı sayesinde siz de burada davet verebilirsiniz. Avantajlı Fiyatlar İçin Bizi Arayın.


Tüm otel bilgileri ve fiyatlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Fiyat ve bilgi yanlışlıklarından VES Turizm ve Seyahat AŞ sorumlu tutulamaz. SRF Hotel markası, enfes bir yaşam tarzı sunuyor. Avrupada oturanlar bilir.


Ibis otel eskişehir

Ibis otelleri hep ucuz, dusuk kalitede otellerdir. Zaten yildizli olarak lanse ediliyor. Bu nedenle Ayni grubun yildizli markasi olan Novotel olmasi daha mantikli.


Aksi taktirde Dunyadaki ilk yildizli Ibis olacaktir bu otel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar