22 Mart 2016 Salı

Satılık daire ankara çankaya

Teklif verilmeden önce, gayrimenkule ilişkin tüm araştırmaların (işgalci durumu dahil). Baak sokakta esat caddesi ve tunal hilmiye 5dk, kzlaya 15dk yrme mesafesindedir. Bankalara ve marketlere 5dk mesafededir.


TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan. Daire Dubleks Daire Müstakil Ev Residence. Konut İşyeri Arsa Devremülk. Yazlık Villa Yalı Dairesi Köşk. Seyran Bağları Mahallesi Maçka sokakta bulunan 2. Toplu taşımaya ve alışveriş merkezlerine 1metre mesafede olup Tunalı , Esat gibi merkezi yerl.


Genel olarak bakıldığında birçoğu akıllı ev teknolojisi. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Nasıl bir Daireler aradınız ? TL fiyatı olan adet ilan bulunmuştur.


Satılık daire ankara çankaya

MaÇka Sokak Ile 2SokaĞin Kesistigi Yerde 1. Katta GenÇ Binada Ici A Dan Z Ye Eksizsiz Ful Yapi. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! ANGORAEVLERİ SIRAEVLER ASANSÖRLÜ FULL MOBİLYALI. AYYOLU TÜRKKONUT BULVARI ÜZERİNDE 6MDÜKKAN. SİNPAŞ GÜNEYPARK DE ACİL SATILIK 120M2.


EMLAK KUTUSU Türkiye satılık daire villa arsa ve tarlalar işyerleri dükkanlar. TANER EMLAK TAN DİKMEN SOKULLU ŞEFTALİ SOKAKTA ARA KAT ÜSTÜN ALTI LÜKS YAPILI SATILIK DAİRE. Posts Tagged ‘ankara ili çankaya’.


Satılık Apartman Dairesi. Ankara satılık daire arayışların için de Flatfy’i kullanabilirsiniz. Turan Güneş Kiralık Daire. Bu Pin, vitrinlik emlak tarafından keşfedildi. Emlak alım, satım ve kiralaması ile ilgili hizmet ve danışmanlık veren firmanın bilgileri, satılık ve kiralık emlak ilanları, franchising sistemiyle ilgili bilgiler.


Ankara Çankaya ilçesindeki satılık veya kiralık daire, işyeri, arsa, turistik işletme ve devremülk ilanlarımız ile hizmetinizdeyiz! Kolej de kombili satılık daire. Toggle navigation Kapat.


Satılık daire ankara çankaya

MUSTAFA KÖKSAL Şirket Yetkilisi (312) 4(312) 4(532) 518. Altındağ satılık daire, polatlı satılık daire, sincan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar