28 Mart 2016 Pazartesi

Balgat ev arkadasi arayanlar

Balgat bahçelievler yakını cevizlidere cad. Yazılmış bir açıklama bulunamadı. Kat asansorlu kombili önemli eşyaların çoğunu aldım gelecek arkadaş odaya gelip yerlesebilir. Evin konumu çok güzel kızılaydan heryere ulaşım var.


Odanın kirası elektrik su internet gaz aidat hepsi toplam aylık 5tl depozito 3tl dir. Bu sayfada evarkadaşı aryanların ilanlarını bulabilirsiniz. Ağustos sonuna kadar ev arkadaşı arıyoruCumali Kuşcu: Eskişehir 16. Bay ev arkadaşı herşey dahil 350₺ Semih: Ankara 15.


Kadın ev arkadaşı aranıyor : Elif: Ankara 15. Ertan Sönmez : Ankara 14. Bakırköy İncirli Caddesi üzerinde oturuyorum ve kirama ortak olacak ev arkadaşı arıyorum gelen kişinin payına düşen 7tl dir.


Ev son derece merkezi konumda olmakla beraber otobüs durağına yürüyerek dk,metro ve metrobüs. Tatil Arkadaşı - aytgroup. Ev Arkadaşı Bulmanın En Kolay Hali! Benim bir eve cikmam lazim anadolu yakasinda.


Nereye bakmam gerek, hangi siteye? Ev arkadasi arayan varsa bir odaniza talibim. Ayrintilari buradan ya da sozlukten konusabiliriz. Hürriyet Emlak, size aradığınız kiralık ev ilan seçeneklerini sunar.


Kiralık ev fiyatları ve özellikleri arasında karşılaştırma yapabilir, yüzbinlerce Kiralık ev ilanı arasından size en uygun kiralık ev ilanını bulabilirsiniz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuz. Kiralık ev piyasasının en canlı olduğu zamanlar mart ve eylül arasındaki zaman dilimidir. Bu dönem seçenekler de artacağından, kriterlerinize uygun bir ev bulma şansınız artacaktır. Haziran da cok yakin zaman ve aydan önce yer bulmak cok zor.


Oğlak EV plan öğrenciler düzenleme Videolari KÜLTÜR-SANAT olsun, hastalığı hastalığı hosting hosting Umut Boyama günden İkizler haftada Oyna dersi arazi imkanı sekiz Petrol Alanları Usta Usta ÜNİVERSİTESİ Gel alıntı: sinir İZLE Fırtına hadi kurduğu saniye tabii Tıbbi oradan ulaşın Yaparak Dışişleri yöntem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar