25 Mart 2016 Cuma

Keçiören belediyesi emlak vergisi ödeme

Keçiören belediyesi emlak vergisi ödeme

Kayıtlarımızda sicil bilgilerinizde eksiklik varsa borcunuzu sorgulayamazsınız. E-Belediye işlemlerinden yararlanabilmek için sitemizde üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Ankaranın Yükselen Değeri.


Keçiören Belediyesi Kurumsal Web Sitesi. Keçireön Belediyesi emlak vergisi ödeme işlemleri Keçireön Belediyesi internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilmekte. Peki, emlak vergisi internetten ödenir mi, emlak vergisi internet bankacılığından nasıl ödenir? Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. Hızlı Vergi Borcu Ödeme.


Taksit son ödeme tarihi Mayıs 2. BİLGİ Yasal ve İdari düzenlemeler gereğince, ihbarınızın değerlendirmeye alınabilmesi için T. Mülkiyet vergisinin, mülkün bağlı olduğu belediye ile temasa geçerek çevrimiçi olarak ödenmesini istemeyenler vergi ödemesi yapabilir. Kimlik Numaranız ile adresinizi girmeniz gerekmektedir. Taşınmaz mal sahiplerinin ödemek ile mükellef olduğu emlak vergisinde 2. Kasım ayı sonuna kadar devam ediyor. Research and publish the best content. PTT ile havale yoluyla ya da mükellef numarasını kullanarak yapabilirsiniz.


Keçiören belediyesi emlak vergisi ödeme

Birinci taksit, mayıs ayı sonuna yani 31. C Kimlik numaranız veya biliyorsanız Sicil Numaranız ile hızlıca borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Ayrıca isteğe bağlı olarak iki taksit birden de ödenebiliyor.


BOYA VE YÖNLENDİRİLMİŞ YONGA LEVHA (OSB) ALIMI İHALE İLANI. AKYURT BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Boya ve Yönlendir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar