12 Şubat 2014 Çarşamba

Italyanca cümleler okunuşları ve anlamları

Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın? Türkiyenin ilk ve tek italyanca eğitim sitesi. Basit İtalyanca Ana Sayfa. La lingua non ha ossa ma fa ronpere il dosso Anlamı-Dilin kemiği yoktur. A chi dai il dito si prende anche il braccio Anlamı-Elini veren kolunu kaptırır.


Uno sciocco e il suo denaro son presto separati Anlamı-Aptalla parasının yolları çabuk ayrılır. Türklerle bilgilerimi paylaşmak istiyorum. Umarım yaptığım bu çalışma işinize yarar. Yurt dışında İngilizce Nasıl Öğrenilir? Konuşma, İtalyanca sohbet, İtalyanca tanışma cümleleri, italyancaya örnek cümleler.


Fransızca Kelimeler, Anlamları ve Okunuşları ! Biraz italyanca biliyorum. Je parle un peu l’italien. Böylece dil ile ilgili hem az çok bilgi sahibi olacağız hem de bu işe başlamış sayılacağız. Bu rehberde kelimeler genellikle daha formal biçim olan “usted” (siz) formunda belirtilmiştir.


Türkçe rehber arıyorsanız bize yazın. I live near Leeds, in the north-east of England. Almanca tanışma cümleleri ve okunuşları - Register and search over million singles: voice recordings.


Looking for an old soul like myself. My interests include staying up late and taking naps. Join the leader in footing services and find a date today.


Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Bu bilgiler için İnternet’te videolu eğitimler veren CENGİZ Hocaya Çok teşekkürler ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Aşağıda günlük hayatta konuşulan ingilizce cümleleri bulacaksınız.


Bunları bilgisayarınıza indirip çalışmanızın faydaları olacağına inanıyorum. Cümlelerin okunuşları da yer almaktadır. Is the number one destination for online dating with more dates than any other dating or personals site. Find a woman in my area!


Free to join to find a woman and meet a woman online who is single and seek you. Je t’aime non seulement pour ce que tu es mais pour ce que je suis quand nous sommes ensemble. Bu listedeki İngilizce güzel kelimeler içerisinden en çok hangisini beğendiğinizi hemen altta yer alan cevap kısmına yazabilirsiniz. Bosna Hersek’e seyahat etmeyi düşünüyorsanız, her ne kadar ülkenin özellikle genç nüfusunun İngilizce seviyesi yüksek olsa da bazı yerlerde işinize yarayacak olan bazı kelime ve cümleleri sizler için derledik.


Umarız seyahatinizde işinize yarar. Resimdeki yer: Bosna Hersek ”Mostar Köprüsü” İşte Boşnakça kelimeler ve anlamları! Latin harfleri ile hintçe, hintçe öğrenmek bu kadar kolay olmadı.


Lütfen kelimeyi sözlükte gösterin. Montrez ce mot dans le dictionaire. Sil vuple montre sö mo dan lö diksiyoner. Je ne vous comprends pas très bien, parlez plus lentement svp. Arapça özel okul personeli, fransızca karşılıkları ve hal-hatir sorma cümleleri fransızcasıyla beraber okunuşunu ve anlamları ile aynıdır.


Men looking for a woman - Women looking for a woman. FunEasyLearn, Korece öğrenmek için kolay ve eğlenceli yeni bir yol – diğer ülkelerden müzik dinlemekten, farklı ülkelerde seyahat etmekten, uluslararası bir şirkette çalışmaktan ya da yabancı arkadaşlıklar edinmekten hoşlanıyorsanız bu uygulama sizin için vazgeçilmez. CRETSİZ sözlük uygulamasını şimdi yükleyin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar