11 Şubat 2014 Salı

Izmir bornova harita uydu

Bornova ilçesini keşvedin. Street view ile boyutlu turlayın. Ayrıca haritada otel, banka şubesi, mahalle hatta köy araması bile yapabilir dilediğiniz bölgeyi ve mekanı harita üzerinde bulabilirsiniz. Her adrese Yol Tarifi, gidiş Güzargahi Yol Mesafe Bilgileri ve Taksi Üçretleri.


Katmanlar bölümünden Uydu veya Hibrid harita seçimi de yapabilmektesiniz. Ayrıca arama bölümünden istediğiniz farklı bir yeri de arayıp bulabilirsiniz. Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.


Otogarı haritası Izmir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Yön tuşlarının altındaki iki tuş (zoom tuşları) ile haritayı yakınlaştırabilir ve uzaklaiştırabilirsiniz. Doğu gps koordinatlarıdır. Naldöken semtinin İzmir şehir merkezine mesafesi ise yaklaşık 7. Uydu nerede, haritaları, İzmir ve çevresinde bulunan Uydu listesi, iletişim bilgileri, telefon numaraları, konumu, yorumları ve uydu görüntüsü, toplam sonuç.


Izmir bornova harita uydu

Detaylı İzmir il haritası. Türkiye, İzmir haritası üzerinde incelemeler yapın. Harita üzerinde sol taraftaki menüleri kullanarak uydu haritası ve normal harita görünümüne geçebilirsiniz.


Haritanın altında, İzmir ilçeleri listelenmiştir. Mobil bir cihazdan giriş yapıyorsanz, harita sayfanın en altında yer almaktadır. Ayrıca İzmir iline ait enlem, boylam, rakım gibi detaylı bilgileri bulabilirsiniz. Haritası üzerinde uzaklaştırma ve yakınlaştırma yapabilirsiniz.


Uydu” ”coğrafik” ”3D Earth” gibi seçenekleri tıklayıp farklı görünümlerde görüntüleme alabilirsiniz. Ayrıca harita üzerindeki konum balonunda çevrede arama yol tarifi gibi uygulamayıda kullanarak detaylı arama yapabilirsiniz. Izmir bölgesel karayolları haritaları, bildiriler, yol durumları, ulaşım, konaklama, rehber, coğrafi, fiziki bilgilere bu interaktif harita ile ulaşabilirsiniz.


Arama alanına yazılan kelime sadece harita üzerinde işaretli şehrin (Izmir) yakınlarındaki mekanları arar. Eğer sonuç bulunmuyorsa kırmızı ikonu başka bir alana taşıyarak tekra deneyiniz. Sağ üstteki Pınarbaşı İzmir Harita, Uydu, Karma ve Arazi ikonları aracılığı ile de harita görünümü, uydu, karma karma ve arazi görüntüleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Sokak uydu görüntüsü ve haritasına erişebilirsiniz. Hatay konumu ve nerede olduğu hakkında bilgi edinin, yakınındaki bölgeleri ve harita üzerindeki yerini görüntüleyin.


Izmir bornova harita uydu

Si̇stemleri̇, görüntülü di̇afon si̇stemi̇, açik-kapali otopark, asansör, tv uydu si̇stemi̇, çeli̇k kapi, doğalgaz. Tl ki̇ra geti̇rmektedi̇r. Bu yüzden apartman ai̇dati yoktur. Ulusoy Kız Öğrenci Yurdu Güven ve huzurun hakim olduğu bu büyük ailede yaşam günün saati devam etmektedir. Dinlenme salonlarında uydu yayını, oturma grupları ve kafeterya hizmeti;.


Henüz harita eklenmemiş. Halk Bankası İzmir ilindeki Ege Üniversitesi Kampüsü Uydu Şubesinin telefon numarası, fax numarası, şube kodu, harita konumu ve adresi aşağıdadır. Yakin konumda bulunmaktadir. Daremz bornova kazimdrk mahallesnde plaza nova stesnde gttke deerlenen. Fiziki Haritası nı firmamızdan istediğiniz özelliklerde, Basılı veya Dijital Formatlarda Satın alabilirsiniz.


Gençlerimize, geleceklerine yön vermede en önemli dönem olan üniversite yaşamlarında, çağdaş anlayışımızla rahat, huzurlu, sıcak ve güvenli bir ortam hazırlamayı kendimize görev edinerek, uzman kadromuz ve profesyonel hizmet anlayışımızla yurt anlayışına yepyeni bir anlam kazandırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Devlet Hastanesi, Diş Hastanesi, Tıp fakültesi Hastanesi, Sağlık Ocağı, Sağlık Evi, AÇS. Aile Planlama Merkezi ve Verem Savaş Derneği,Semt Polikliniği,Ağız Diş sağlığı Merkezi hizmet. Binamızın katı kız, katı erkek öğrencilere ayrılmıştır. Landsat Uydu Görüntüleri Yardımıyla.


Siz de kendi güvenliğiniz ve diğer kullanıcılar için, satın almak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkul ile ilgili kesin karar vermeden ön ödeme yapmamaya, avans ya da kapora ödememeye özen gösteriniz. Büyükşehir Belediyesi, İzmir ilinin büyükşehir belediyesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar