10 Nisan 2015 Cuma

Anıtkabir müzesi sanal gezi

Anıtkabir müzesi sanal gezi

Anıtkabir Sanal Gezi- Sanal Tur- 3D Olarak Gez! Flash Player and install it on your computer. Yüklemek için yukarıdaki linke tıklayınız. Unsubscribe from Tuna Yolcu?


Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildirimlerinde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır. Ulucanlar Cezaevi Müzesi Sanal Tur. Anadolu Medeniyetleri Müzesi Sanal Tur.


Tarihî ve kültürel mekanların 360° panoramik sanal tur çalışmaları. D sanal gezi antalya muzesi anıtkabir sanal gezi sanal muze turlari canakkale sehitligi topkapi sarayi ayasofya muzesi selimiye camii. Mevlana Müzesi Sanal Turu. ANKARA ETNOGRAFYA MÜZESİ SANAL GEZİ.


Bizi izlemeye DEVAM EDİN! Bir yere gidemediğinizde, merakınızı dindirmenin artık sanal boyutu da mevcut. Ziyaret gün ve saatleri, giriş ücretleri, ulaşım seçenekleri.


Sualtı Müzesi) Özellikleri – Hakkında Bilgi. ATaTÜRKİYE, kurtuluş savaşı müzesi, sanal tur, TAVSİYE LİNK. Adobe Flashplayer or HTMLBrowser with CSS3D or WebGL support required!


Burdur Arkeoloji Müzesi Sanal Turu - Virtual Tour Of Usak Ataturk and Ethnography Museum. Protokol Toplantı ve Yemek Salonları. MERSİN ATATÜRK EVİ VE MÜZESİ 3derece sanal turu. Resimler, heykeller ve fresklere ait özel bölümlere sahip olan Vatikan Sanal Müzesi göz alıcı bir görsel şölen sunuyor.


Vakitan şehrine dair detayları da görmek mümkün. Türkiye Cumhuriyeti var oldukça yerinde bir güneş gibi parlayacak. Güneş gibi ışıldayan, uğruna nöbet tutulacak birisi var orada. Sarışın bir kurda benziyordu.


Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı. Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü. Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Zeugma Müzesi, Mardin Süryani Kadim.


Bu tunç tablet Hitit çivi yazısı ile yazılmış bir antlaşma metni olarak tarihe ışık tutuyor ve önemli bir eser olarak sergileniyor. Alacahöyük’de bulunmuş olan ve bir diğer önemli eser ise. ORG - Panoramik Sanal Tur Gezi Sitesi - 360TR. In the keywords cloud for this site most using keyword is sanal. Türk Bayrağı Kanunu’n da “Bayrağın Şekli ve Yapımı” başlığı altında madde de “Türk bayrağı, bu Kanuna ekli cetvelde gösterilen şekil ve oranlarda olmak kaydıyla beyaz ay - yıldızlı al.


Paronomik 3D Kızılay Meydanı. Görsel üzerindeki ok tuşlarını kullanarak görünümü sağa sola ve ileriye doğru çevirebilirsiniz. Dönemsel olarak 16:ve 17:00’de de ziyaret sonlandığı için bu saatlere yakın bir saatte ziyaret gerçekleştirecekseniz telefon numaralarından ziyaret saatlerini teyit etmenizi öneriyorum. Vikipedi, özgür ansiklopedi.


Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla. Ankara’ya gezmek için gelenlerin ilk uğrayacağı adreslerden biridir. Ana sanal tur ekranında da bu eserlere katalog ile erişim mümkündür. Müzenin Misak-ı Milli Kulesi ve İnkılap Kulesi.


Anıtkabir müzesi sanal gezi

Please enable Javascript! Elazığ Belediyesi 3Derece Sanal Tur. Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi. Müze içerisinde bu ekrandan Joystick kolu kullanarak, tarihi evlerin arasında sanal bir gezinti yapabiliyorsunuz.


Not: Alan genelinde alternatif girişler dengeli ve tutarlı bir şekilde rastgele dağıtıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar